Haberler

Sevgilisi, Özlem Yıldız'a Ters Köşe Yaptı

Güncelleme:

Özlem Yıldız'ın sevgilisi Mustafa Elgin'nin son dakika hamlesi, güzel yıldızı şoka soktu. Elgin, dava dilekçesini geri çekip eşiyle boşanmaktan vazgeçti.

Özlem Yıldız yüzünden dokuz yıllık eşinden boşanma kararı alan Mersinli iş adamı Mustafa Elgin, herkesi şaşırtan bir gelişmeye imza attı. Eşinden boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği gün Özlem Yıldız ve arkadaşlarıyla davullu zurnalı kutlama yapan işadamı, son anda manevra yapıp mahkemeye yeni bir dilekçe verdi.

SON ANDA BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ

İşadamı, dilekçede eşi Pelin Elgin'den boşanmak istemediğini beyan etti. Bu hamle, uzun süre işadamıyla ilişkisini gizledikten sonra birlikte verdiği pozla ilan-ı aşk eden Özlem Yıldız cephesinde şok etkisi yarattı. Yakın çevresi, işadamının eşiyle barıştığını iddia ediyor.


(Mustafa Elgin'in eşi Pelin Elgin)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Elgin Özlem Yıldız Pelin Elgin Mersinli Magazin Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (22)

MİDYATLI İBO:

MİLLETİN ELİNİN KİRİ OLMAK NE KÖTÜ DEĞİL Mİ ? YAZIK YAZIK

35
1
yanıtYanıtla
SaqoMobil-IOS:

Ohhh adam aldi hevesini yapıştırdı gecti afferin adama bu kari daha oncede evlilere dadanmisti hakkediyo beline kuvvet adamım

23
2
yanıtYanıtla
KARDELEN:

ah be özlemcim yine ortada kaldın

23
0
yanıtYanıtla
Necati:

Sevgili edinmek çok paraya malolur, evdekine bir çiçek alsa yeter.

13
2
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

işleri güçleri yuva yıkmak başka birşey bilmez bunlar, helal olsun özlem hanımın sevgilisine yuvasını yıkmamış,

12
2
yanıtYanıtla
atam:

ulan olum karın bu yan bacaklı para avcısı özlemden güzel bence dogru karar . . .

13
0
yanıtYanıtla
MügeMobil-IOS:

Ben bunların çocuklarına acıyorum utanç verici

11
2
yanıtYanıtla
1606:

Bu tür haberler toplumumuzun cahil kesiminde özentiye neden oluyor. yayımlanmaması gerekir. boşanmalar arttı, aldatmalar arttı. olan masum çocuklara oluyor. reyting amaçlı yayınlanıyor. bu kişiler de reklam peşinde.

12
1
yanıtYanıtla
1606:

hepsi oyun hepsi danışıklı dövüş bence. . reklamın iyisi kötüsü olmaz. .

12
0
yanıtYanıtla
Şayan:

Ne sandın ????seni mi karısı mı yapacaktı ?sizler ancak böyle kendinizi kullandırırsınız işte beş para etmezsiniz. . . .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title