Haberler

Murat Övüç, hayatını kaybeden fenomen Caner Çalışır'ın son anlarını anlattı

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan fenomen Murat Övüç, hayatını kaybeden Caner Çalışır'ın son günlerini anlattı. Çalışır'ın ölmeden 2 saat önce kavun yemek istediğini söyleyen Övüç, "Kavundan sonra fenalaşmış ambulans gelemeden hayatını kaybetmiş" dedi.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, bugün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ani ölümüyle herkesi şoke eden Caner Çalışır'ın son isteğini anlatan Övüç, "Ölmeden önce kavun istemiş yedikten sonra fenalaşıp evde ölmüş" dedi.

"CANER, KORONADAN ÖLEN İNSANLARIN OLDUĞU YERE GÖMÜLDÜ"

Dobralığıyla tanınan Murat Övüç, Caner Çalışır'ın ölümüyle ilgili konuşurken sosyal medyada bir anda gündem olan 'Çalışır, kimsesizler mezarlığına gömüldü' yönündeki haberler için şunları söyledi: "Ben hastaneye gittiğimde Hakan Kakız ve Selin Ciğerci vardı. Selin ağlayarak 'Senin tanıdığın vardır mezarlık işini halledelim' dedi. Tanıdıklarım koronadan sebep çok dolu dedi. Ben de arkadaşıma güzel bir mezarlık aldım. Selin de ortak oldu. Ancak ablası oraya gömülmesini istemedi. Kayabaşı diye bir yer varmış yeni açılan mezarlık ısrarla oraya gömülmesini istediler. Sonradan öğrendim ki orası çok yeni açılmış. Koronadan vefat eden, yoksul ve kimsesiz kişileri oraya defnediyorlarmış. Cenazeye aileden bir tek dayısı ve kuzeni katıldı."

Murat Övüç, hayatını kaybeden fenomen Caner Çalışır'ın son anları anlattı

"VEFATINDAN 2 SAAT ÖNCE KAVUN YEMİŞ"

"Vefatından önce çok kilo almış. Elinde oksijen maskesiyle geziyormuş. Vefatından 2 saat önce 'Canım yandı bir kavun verin' demiş ve kavunu yedikten kısa süre sonra fenalaşıp hayatını kaybetmiş."

"ÖLÜMÜ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN CENAZEYE GELMEDİ"

Ailesinin cenazeye neden katılmadığı sorusu üzerine ise Övüç, "Bu çocuk bu şekilde gömülmeyi hak etmedi. Ablası Caner'in ölümünü kabullenemediği için cenazeye gelmedi" ifadelerini kullandı.

Murat Övüç, hayatını kaybeden fenomen Caner Çalışır'ın son anları anlattı

"170 KİLOYA KADAR ÇIKTI"

Canlı yayına telefonla bağlanan Caner Çalışır'ın menajeri de çıkan iddialara açıklık getirerek "Caner madde kullanmıyordu. Gece hayatında çalıştığı için alkol alıyordu. Karantinada çok kilo aldı. Sürekli yatıyordu. 170 kiloya kadar çıktı. İyi hissetmiyorum diyordu. Son gün ağırlaştı. Oksijen tüpünü de koronadan almıştı. Son gün soğuk soğuk terleyince maskeyi takmış. Arkadaşı o halini görüyor. Hemen ambulansı arıyor ancak ambulans gelmeden vefat ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Çalışır Murat Övüç Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (33)

GERÇEKÇİ:

Sosyal medyanın İMPARATORU oldu bu insanlar artık. İnsanlara küfür ederek 12 ev 4 araba aldım diyen bir adamı tebrik edebilir miyim ? Ama kabahat hiç bir zaman bunların değil, kabahat bunları takip ederek, 50 sene daha yaşasa hayatlarında göremeyecekleri hayatı yaşatan BİZDEDİR. . . . .

19
3
yanıtYanıtla
ANTİ-TİP:

SENİN GİBİ MESELA HABERİ OKUMUŞSUN YORUM YAZMIŞSIN ONLARI TAKİP EDENLERDEN FARKIN YOK

yanıt3
yanıt3
Uzak Yıldız.:

Bence doğru bir yorum yapmışsın.

yanıt5
yanıt2
Efsane DaDaş:

Kim Lan bunlar her geçen gün çoğalıyorlar milletin başına bela oldular sizin erkekliğinize binlerce kez lanet olsun. . . .

10
11
yanıtYanıtla
tüh:

bunları da başımıza adam ettiler ya la

15
5
yanıtYanıtla
ANTİ-TİP:

BUNLAR DEDİĞİNE GÖRE HEPSİNİ TAKİP EDİYOR VE TANIYORSUN KAPİŞ

yanıt4
yanıt4
ulan anti tip:

arkadas kibarrca neleri demis hem dunyadaki yeni trend nufus coklugunu onlemek icin escinsellige yoneltiyor hatta destek bile veriyor magazin yontemiyle yayilmasini sagliyo istersen tanima magazinde her ikinci sayfa defolu vatandasa ait

yanıt0
yanıt0
ANTİ-TİP:

SANANE EŞCİNSELLİKTEN HERKESİN KENDİ TERCİHİ AHLLAH SENİ KENDİ EVLADINLA SINAMASIN İNŞ

yanıt2
yanıt0
yasmin:

inşşş başınıza bunlar gibi evlatlar gelirde anlarsınız kınamanın ne kadar kötü olduğunu, cahil yaratıklar

yanıt2
yanıt0
bunlar nasıl tipler:

aynaya bakın utanın azık. kadın gibi herekltler. e bu. kadınsna kadın ol erkeksen erkek ol. toplum virüsleri bunlar

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title