Haberler

Murat Göğebakan'ın Twitter'ından 'Erdoğan' Tweet'i Atıldı

Güncelleme:

Bir süre önce vefat eden Murat Göğebakan'ın resmi Twitter hesabından yapılan, "Rahat uyu Göğebakan, uzun adam kazandı" paylaşımı dikkat çekti.

Lösemi teşhisiyle tedavi gören ve bir süre önce hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım dikkat çekti.

İŞTE O TWEET

Recep Tayyip Erdoğan ile olan samimiyetiyle de bilinen ve Erdoğan'ın seçim çalışmalarına ara verip hasta yatağında ziyaret ettiği Murat Göğebakan, lösemi teşhisiyle uzun bir süre tedavi görmüş ve durumu ağırlaştığı için yaşam destek ünitesine bağlanmasından kısa bir süre sonra hayata veda etmişti. İşte Göğebakan'ın hesabından paylaşılan o tweet:

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Murat Göğebakan Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

HZ:

bişey yazacağım ama ağır olacak...

28
24
yanıtYanıtla
Kalkhedonian:

Hey Göğebakan! Halkın sürekli cebine bakan eli uzun '' adam '' kazandı

20
14
yanıtYanıtla
muhammed:

hee adam simdi onu düsünüyordur öteki tarafta, tayyip kazandimi kazanamadimi diye, o simdi düsmüstür kendi haline,ne beyinsiz insanlarimiz var yaa

24
3
yanıtYanıtla
oguz:

olay nerelere geldi yorumsuz.

21
6
yanıtYanıtla
sinyorita:

BAŞBAKANA FAZLA YAKLAŞAN GİDİYOR BİR GUDUBETLİK VAR RTE DE :D

7
15
yanıtYanıtla
ABDÜRREZZAK:

ÖLÜLERDE TWEET ATMAYA BAŞLAMIŞ SORALIM :ORADA HIRSIZLARA-MÜFTERİLERE- RAMAZANDA MİTİNG İÇİN ORUÇ TUTMAYANLARA NE YAPIYORLAR? SAHİ HAVUZCULARA ORADA DA ALKIŞ TUTUYOR GURUR DUYUYORLAR MI? KALPAZANLARIN HALİ NEÇE MURAT? TWEET ATTIĞINA GÖRE BU SORULARADA CEVAP VERİRSİN HE Mİ?

11
11
yanıtYanıtla
FATİH:

fa : kedinin uzanamadığı ete ne DEMİŞ mırdar demiş olmuş şimdi bu hesap allah islah etsin ( yerin cennet olsun Murat GÖĞEBAKAN )

12
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title