Haberler

Murat Boz, Rol Arkadaşı Müjde Uzman'la Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Boz'un, "Hadi İnşallah" filmindeki rol arkadaşı Müjde Uzman'la yakınlaştığı, ikilinin bir süredir gözlerden uzak mekanlarda buluştuğu söylentileri hızla yayıldı.

Magazin kulisleri şu sıralar sürpriz bir aşk dedikodusuyla çalkalanıyor. Dedikodulara göre "Hadi İnşallah" filminde iki sevgiliyi oynayan Müjde Uzman ve Murat Boz, aylar sonra yeniden bir araya geldi ve romantik bir ilişkinin temelini attı.

SIK SIK GÖRÜŞÜYORLAR

İkilinin Soner Karıkabadayı'nın son klibiyle yakınlaştığı, klibi yöneten Boz ile kamera karşısında Sarıkabadayı'ya eşlik eden Uzman'ın o çalışmadan sonra görüşmeye başladığı ileri sürüldü.

MURAT BOZ'UN ARACINDA GÖRÜLDÜLER

Murat Boz ve Müjde Uzman, geçen hafta da Zekeriyaköy'de, Boz'un cipinde birlikte görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Müjde Uzman Murat Boz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (25)

yorummobilWeb@haberler.com:

Bu kız güzel işalllllaaaaaaaah yürütürler

4
7
yanıtYanıtla
aslı:

bu boz da hep çirkn kadınlarla birlikte gözlernde bi prblem mi var acaba :D

9
2
yanıtYanıtla
ece:

Murat boz ve hadise daha çok yaışıyor

3
5
yanıtYanıtla
...:

dünyanın en ünlü starıda olsan reklam çok önemli murat son aylarda doğru düzgün ne yapıyor biri söyleyebilir mi temmuzda bir albüm çıkaracak birde o ses türkiyeye geri dönüş yapacak bu adamın kariyerinde ki en büyük hatası bence yarışma programları oldu evet murat boz''u o yarışmalar sayesinde tanıdık kimse bu adamın şarkıcı kimligiyle tanımadı ama popstar olma hedefinden öylesine uzaklaştı ki belki bir tarkan olamazdı ama müzikte müthiş işler yapabilirdi ama o acunun kanatları altına sıgınmayı kolaycılıgı seçti bence yanında eliz olsaydı murat kariyerini daha iyi yönetirdi yetenek sizsiniz gibi bir tarışmada süs gibi oturmak zorunda kalmazdı bu ünlüler bir zaman sonra parayı önemsiyor kariyerini doğru yönlendiremiyor

4
3
yanıtYanıtla
ceyli:

dünyanın kuralı bu yakışıklı adamların eşlerine sevgililerine bakın istisna olanları hariç çoğu güzel degildir

5
2
yanıtYanıtla
Gizemnur:

Yaa saçmalamayın tabiki yalan haber. İkili Filmden önce de yakın arkadaşlardı. Arabasında görüntülenmişse ne olmuş ?! Siz arkadaşınızın arabasına binip bir yerlerde birşeyler içince hemen sevgilimi oluyorsunuz ?? Böyle saçma haberler yapıyorsunuz ondan sonra da Murat üzülüyor.

6
1
yanıtYanıtla
GözdemobilWeb@haberler.com:

Filmleri ilk ciktiginda beyaz showda kizin murata ilgisi oldugunu anlamistim zaten elize gore kat kat iyi yakisiyolar ins uzun surer

2
4
yanıtYanıtla
ceyhanli:

unlu olmak su demek kim kime belli degil yakaladigini

5
1
yanıtYanıtla
ÖzgemobilWeb@haberler.com:

Yakin bi zamanda aldatilma haberinide duyarsiniz

4
2
yanıtYanıtla
MBFC:

sonuna kadar ELİİİİZZZ 3 3 3

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title