Haberler

Muharrem İnce'ye bir sert tepki de Öykü Serter'den geldi: Sizinle de hesaplaşıp sonsuza dek unutacağız

Güncelleme:

Öykü Serter, cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden ve konuşmasında sanatçıları hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi sert bir dille eleştirerek "Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olması ve Millet İttifakı'na ilişkin kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler de sürüyor. Cumhurbaşkanlığı aday konuşmasında sanatçıları hedef alan konuşmalar yapan İnce'ye bir tepki de sunucu Öykü Serter'den geldi.

"İNANÇLA ARKANDA DURDUĞUM İÇİN KENDİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Twitter hesabından Muharrem İnce'yi etiketleyerek paylaşımlar yapan Öykü Serter, "Nankörsünüz ancak buna yararsınız ve bu kadarsınız. Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Işıltılı günlerinizin son demleri, lüzumsuz popülaritenizin tadını çıkarın. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum. O günlerde büyük bir inançla arkanda durduğum için yine kendimden özür diliyorum. Sana verdiğim o lanet oy için de kendimden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE SANATÇILARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza sınırını aşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleştiği basın toplantısında kendisini desteklemeyen ünlü isimleri hedef alarak "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar" demişti.

Sözlerinden dolayı tepki çeken Muharrem İnce, Twitter hesabından bir paylaşım yapan sanatçılardan özür diledi. İnce açıklamasında "John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan 'sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır" dedi.

Muharrem İnce'ye bir sert tepki de Öykü Serter'den geldi: Sizinle de hesaplaşıp sonsuza dek unutacağız

Muharrem İnce'ye bir sert tepki de Öykü Serter'den geldi: Sizinle de hesaplaşıp sonsuza dek unutacağız

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Memleket Partisi Muharrem İnce Öykü Serter Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (23)

neslihan gök:

Sende sanatçı mısın kimsin ki sadece soyunarak YouTube da çöpçatanlık yapan biri.PEH sanatıniza halk herşeyi görüyor

149
45
yanıtYanıtla
Erol Kahraman:

bir kerede şaşırtın hdp ye saldırın 100 yıl avans bitti ne demek diyin haddini aşma sana verecek 1 avuç bile toprağımız yok deyin biz de sizin samimi olduğunuza inanalım ne durmadan inceye saldırıyorsunuz ince 10 tane kılıçdaroğlu eder sizin beyniniz tutulmuş.

153
20
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Sanatçılar(!!) değil Halk iktidar yapar. Kendi diyor daha dün destekledim şimdi linç ediliyor. Niye? Demokratik hakkını kullanıp, aday olduğu için. CHP sahip çıkmış sanki. Şu an oyu %7 ye çıktı:) daha da artacaktır. Doğru yolda.

130
22
yanıtYanıtla
erman genç :

Partili Cumhurbaşkanı olmaz diyordunuz ne oldu Sözde sanatcı kesim Chp oyları bölünecek korkunuzmu var yoksa,,!

123
23
yanıtYanıtla
SMMM:

farkında mısınız, bu grup hep aynı zamanda aynı dili konuşuyor. bunları fonlayanlar ne zaman ne tweet atacaklarını dahi söylüyor. ne oldu birden bire hepiniz saldırmaya başladınız? hani demokratiktik? adama neyin mahalle baskısını yapıyorsunuz? rte düşmanlığı artık psikolojinizi bozdu sizin.

128
18
yanıtYanıtla
Murat Alak:

Kendini sanatçı sanan hanfendi.Kendinizle çelişiyorsunuz.Oy bölmüyor adam neden şaşırıpda başka partiye sallamıyorsun.Emir büyük yerdenmi yoksa

92
51
yanıtYanıtla
Takır Tukur:

Kadın ben sanatçı değilim diyor. Yazdığı yazıyı okumadan ezbere mi yorum atıyorsun merak ediyorum.

yanıt6
yanıt32
Hikmet Cakir:

bu tür sanatcilar günah cikarma pesinde

98
34
yanıtYanıtla
Karakutu:

Son dakikada ince şunlara bir ters köşe yapip cumhur ittifakina katilsin bence . Adam istenmeyen kişi haline geldi ülkede en iyi yaşayanlar kesiminde.

95
26
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

muharrem inceyi eleştirenleri küçük düşürmeye çalışanlar ancak kendi dünya görüşlerine hitap eden kitleleri etkiler herkes istediği gibi yaşar kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmaya kalkma bir gün aynısı başına gelebilir

63
48
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title