Haberler

    Model Jessica Aidi ve kocası Marco Verratti'nin bitmeyen balayı

    Güncelleme:

    GEÇEN AY EVLENDİLERMarco Verratti ile Fransız model Jessica Aidi, geçen 16 Temmuz'da Fransa'da evlendi.

    GEÇEN AY EVLENDİLER

    Marco Verratti ile Fransız model Jessica Aidi, geçen 16 Temmuz'da Fransa'da evlendi. Mairie de Neuilly sur Seine'de gerçekleşen törene çiftin aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Verratti ile Aidi, nikah töreninin ardından da lüks bir otelde kutlama eğlencesi düzenledi. Gelin Aidi, evlilik töreninde çekilen videolarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

    FRANSA'DA GÖSTERİŞLİ BİR TÖRENLE EVLENDİLER

    Jessica Aidi ile Marco Verratti'nin geçen ay gerçekleşen düğün töreninde, Fransa'nın eski first lady'si, Sarkozy'nin eşi Carla Bruni bir performans sergiledi. Beyaz çiçeklerle süslenen düğün mekanında havai fişek gösterileri de yapıldı.

    2019 YILINDA TANIŞTILAR

    Düğün günü gelin Jessica Aidi iki farklı kıyafet giydi. Nikah için dantelli beyaz ceket ve pantolon giyen Aidi, gece eğlencesinde de şık bir gelinlik tercih etti. İtalyan futbolcu Marco Verratti, 2019 yılına kadar Laura Zazzara ile birlikteydi. Verratti'nin bu ilişkiden iki çocuğu bulunuyor. Verratti ile Aidi, 2019 yılındaki Monaco Grand Prix'inde tanıştılar. O gün başlayan tanışıklıkları önce bir aşka sonra da evliliğe uzandı.

    YENİDEN BALAYI ADASINA DÖNDÜLER

    Yeni evli çift nikah töreninin ardından soluğu yine Mykonos adasında almıştı. Sonra evlerine dönen 29 yaşındaki Aidi ile 28 yaşındaki Verratti, bir kez daha Mykonos'a döndü. Çiftin, önceki gün kumsalda sergilediği romantik görüntüler de objektiflere takıldı.

    ROMANTİK DAKİKALAR

    Futbolcu Marco Verratti ile model Jessica Aidi, deyim yerindeyse bir an bile birbirlerinden ayrılamadılar. Birlikte denize giren çift, dalgaların arasında da sık sık birbirlerine sarılıp öpücüklere boğdu. Onların sergilediği bu aşk dolu tablo, diğer tatilcilerin yüzlerinde mutlu gülümsemelere yol açtı.

    Marco Verratti ile Jessica Aidi, Fransa'da çok konuşulan bir törenle evlendi.

    Çiftin mutlu gününden bir kare.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title