Haberler

    Mihrimah Sultan'ın Kızı Büyüdü! Son Hali Şaşırttı

    Güncelleme:

    "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Mihrimah Sultan'ın kızı rolündeki Kayra Zabcı artık büyüdü. Nurgül Yeşilçay'a benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyuncu, yeni dizisi "Canım Annem" ile her gün TV 8 ekranlarında boy gösteriyor. İşte genç oyuncunun son hali...

    Snob Magazin'de yer alan habere göre; İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gören ve henüz 20 yaşındaki genç yıldız Kayra Zabcı, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine topluyor. 13 yaşında katıldığı çocuk model yarışması ile Türkiye ve dünyada dereceler alan Zabcı, ardından oyunculuk kariyerine hızlıca adım atmıştı.

    NURGÜL YEŞİLÇAY'A OLAN BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

    "Vatanım Sensin", "Doğduğun Ev Kaderindir", "Aşktan Kaçılmaz" gibi birçok başarılı yapımda ve reklam filmlerinde yer alan Zabcı'nın kariyerindeki dönüm noktası ise "Muhteşem Yüzyıl" oldu. Dizide Mihrimah Sultan'ın kızı rolüyle öne çıkan yetenekli oyuncu, "Gülperi" dizisinde ise Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini canlandırmış ve Yeşilçay'a benzerliğiyle de dikkatleri çekmişti.

    Genç yıldız Kayra Zabcı şu sıralar TV 8 ekranlarında her gün yayınlanmaya başlayan "Canım Annem" dizisinde Oya karakterini canlandırıyor.

    KAYRA ZABCI KİMDİR?

    Kayra Zabcı Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Memleketi aslen Malatya'dır. 2006 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve filmde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu.

    Sahne hayatına çok küçük yaşlarda adım atan Kayra Zabcı 9 – 14 yaş arasında düzenlenen "Best Model Çocuk Türkiye'nin prensesi" birincisi seçildi. Ardından 2013 yılında düzenlenen "Best Child Model of the World" "Dünya Çocuk güzellik yarışmasında" birinci oldu.

    Kayra Zabcı lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde sürdürdü. Kameraların karşısına ilk kez 2006 yapımı "Küçük Kıyamet" sinema filminde rol aldı. 2013 yılında ilk defa "Harem" adlı dizide rol aldı. Ardından pek çok dizi filmde rol aldı. 2019 yılında "Gülperi" dizisinde ve 2020 yılında "Doğduğun Ev Kaderindir" dizilerinde rol alan Kayra Zabcı bekar olup yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Muhteşem Yüzyıl Nurgül Yeşilçay Mihrimah Sultan İstanbul Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title