Haberler

Miami'de Turkish Drama Gala Gecesi 10. Yıl Kutlaması Büyük İlgi Gördü

Güncelleme:

Miami'deki Turkish Drama Gala Gecesi'nin 10. yıl kutlaması, Türkiye'den gelen ünlü oyuncular, prodüktörler ve yönetmenlerin katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Etkinliğe Miami Başkonsolosu da katılarak destek verdi. Bu özel gece Türk dizi ve sinema sektörünün başarısını ve uluslararası alandaki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Universal Cinergia Dubbing CEO'su Liliam Hernandez'in ev sahipliğinde, gerçekleşen Turkish Drama Gala Gecesi 22 Ocak 2024'te Miami Beach'teki The Temple House'da gerçekleştirildi! Türk Drama Galası, Türk içeriğinin Latin Amerika ve dünya çapındaki ekranlarda gösterdiği olağanüstü başarısını kutlamak için düzenlendi.

Etkinliğin öne çıkanları: Türk Telenovela yayınının Latin Amerika'daki açılışının 10. yıldönümünü anmak için, tüm Türk içerik şirketlerinin tanınmasının yanı sıra, bu etkinlik aynı zamanda iki ileri görüşlü ve vizyon sahibi yöneticiler Patricio Hernandez ve Juan Ignacio Vicente'nin başarılarını da kutlayacak. İlk Türk Telenovelası "1001 Gece" nin Latin Amerika'ya tanıtılmasına öncülük eden isimler. Çığır açan çabaları, daha sonra bölgede çok sayıda Türk dizi ve programlarının tanıtılmasının yolunu açtı ve bu da yaygın dağıtım ve başarılı yayın sağladı.

Turkish Drama Dala Gecesine ünlü yönetmen Deniz Akel, prodüktör Ediz Utkucan, ünlü şef Reşat Aydın, Miami'nin en tanınmış yatırımcı danışmanı Elif Seda D, ünlü oyuncular Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Kızılcık şerbeti dizisinin Ömer'i oyuncu Barış Kılıç, Miami Başkonsolosu Resul Şahinol ve seçkin konukların katılımları ile geceye damgasını vuran isimler oldular.

Miami'de Turkish Drama Gala Gecesi 10. Yıl Kutlaması Büyük İlgi Gördü

Sponsorluk: Universal Cinergia, etkinliğin ana sponsoru olarak Türk Hava Yolları'nı da duyurdu. Türkiye'nin resmi havayolu şirketi ve dünyanın önde gelen taşıyıcılarından biri olan Türk Hava Yolları, etkileyici bir başarı geçmişine sahip olup, dünya çapındaki yolcularına sürekli olarak yenilikçi uçuş deneyimleri sunmaktadır.

İkonik Gala, aralarında distribütörler, satın alma yöneticileri, içerik üreticileri, yazarlar, başarılı yapımlardan aktörler, basın ve endüstri meslektaşlarının da bulunduğu Türkiye, Latin Amerika, ABD ve ABD Hispaniklerinden yöneticileri bir araya getirecek. Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosluğu ve Türk Ticaret Odası'nın desteklediği bu gecede

Miami Başkonsolosu Resul Şahinol: "etkinliğe katılan tüm ünlü simalar Kültürel çeşitliliğe değer veren ve yaratıcılığı teşvik eden bir gala gecesi olduğunu, Türk görsel-işitsel prodüksiyonunun eğlence sektörüne yaptığı farklı ve canlı katkılardan dolayı takdiri hak ettiğini vurguladı"

Haberler.com / Betül Cirit - Magazin

Türkiye Miami Dizi Sinema Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title