Haberler

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yıldızı parlayan Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

Güncelleme:

Sevilen oyuncu Metin Yıldız, evinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Eşi tarafından hastaneye yetiştirilen 48 yaşındaki oyuncunun tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Alemin Kıralı gibi projelerdeki başarısıyla tanınan başarılı oyuncu Metin Yıldız'ın geçtiğimiz cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi.

2 DAMARI AÇILDI

Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, eşi Ceylan Yılmaz tarafından hastaneye yetiştirildi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız'ın tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı. Sağlık durumu iyi olan sevilen oyuncu, taburcu edildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yıldızı parlayan Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

METİN YILDIZ KİMDİR?

Metin Yıldız, 20 Ağustos 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Memur bir ailenin ortanca çocuğu olan Yıldız, lise mezunudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra 2003 yılına "Vizontele Tuuba" ile birlikte BKM serüveni başladı. 2008 yılında Elvan Yıldız ile evlendi. Çiftin evliliklerinden Berfin Su ve Şimal adlarında iki çocuğu dünyaya geldi. Yıldız çifti, 2013 yılında boşandı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yıldızı parlayan Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

Kariyerine birçok projeyi sığdıran Metin Yıldız, Ruhsar, Bir Demet Tiyatro, Sır Kapısı, Dondurmam Gaymak, Deli Yürek, Sınıf, Vizontele Tuuba, Kalp Gözü, Selena, Kutsal Damacana, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Yangın Var, Alemin Kıralı, Olum Bak Git, Salih Kuşu, Sağ Salim 2, Kadim Dostum, Mucize , Aşk Yeniden, Benim Adım Osssman, Mucize 2: Aşk gibi yapımlarda rol aldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yıldızı parlayan Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Metin Yıldız Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title