Haberler

Meryem Uzerli: Kızımın Babası Beni Utandırıyor

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, kendisini kızıyla yüzüstü bırakıp kaçan Can Ateş'in birçok şirketi de 40 milyon TL dolandırdığı haberlerine "Kızımın babası olması beni utandırıyor" dedi.

Meryem Uzerli'yi çocuğuyla yüzüstü bırakan Can Ateş'in birçok şirketi 40 milyon TL dolandırıp kaçtığı doğrulandı. Alacaklıları ünlü işadamının peşine düşerken güzel oyuncu, dert yandı: "Kızımın babası olması beni utandırıyor."

FOYASI ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk bir anda "işadamı" Can Ateş'in yıldızını parlatmıştı. Uzerli'nin gittiği her yerde Ateş'te onunlaydı. Meryem Uzerli "Tükenmişlik sendromu" yaşayıp Almanya'ya gidince Can Ateş'in foyası ortaya çıktı. Sigorta ve borsa danışmanlık uzmanlığı şirketi olan Ateş'in piyasayı dolandırdığı anlaşıldı.

PARALARI CEBİNE ATTI

Bu skandal, Ateş'in yurt dışına kaçmasıyla anlaşıldı. İşte tüm bu iddialardan sonra Can Ateş'in piyasayı en az 40 milyon TL dolandırdığı kesinleşti. İddialara göre, Ateş'in sahibi olduğu şirket yıllardır büyük sanayi ve ticari işletmelerin sigorta danışmanlığını yapıyordu.

Firma, işletmelerin sigorta ihtiyaçlarını belirleyip, sigorta şirketleri ile müşterileri adına milyon liralık pazarlıklar yaptı. Sonra da müşterilerinden primleri toplayıp sigorta şirketlerine yatırıyordu. Ancak, Ateş'in sigorta şirketine yatırması gereken paraları kendi cebine attığı ve daha sonra da Meksika'da bir tatil köyüne kaçtığı ortaya çıktı.

KIZIMI GÖREMEYECEK

Bir röportajında dert yanan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Can Ateş'in borsada işlem yapmak için kendisinden 3 milyon TL aldığını ve geri ödemediğini belirtti. Kızının babasının dolandırıcı olmasına ise "Kızım Lara'yı kesinlikle ona göstermeyeceğim. Çok pişmanım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

anonim:

kadın kısmısı, sadece paralı adamlara aşık oluyo, en lüks lokantalara, tatillere adamın parasıyla gidiyor. Değirmenin suyunun nereden geldiğini hiç mi hiç sormuyor (polemik olmasın diye adını yazmadığım çok ünlü bir sanatçımızla evli bir işadamı var misal. . . )

31
25
yanıtYanıtla
HAcı:

Nikahsız Bebek yaparken utanmamış.

35
3
yanıtYanıtla
NURmobilWeb@haberler.com:

Kızının babasindan utaniyomus pehhh o kız büyüyünce peki senden utanmiycakmi nikahsiz evlilikten doğduğu için bide bunu düşün para için yaptiginiz işler boş işler birazda öbür dunyaniza yatırım yapın beee

21
6
yanıtYanıtla
naci:

o zamana kadar dünya çok değişir. nikahlı birliktelikten doğan çocuklar ayıplanır. hani gidişatımız oraya doğru.

yanıt4
yanıt2
can:

türk milletindeki yabancı hayranlığı dünyada başka hiçbir ülkede yoktur heralde. yabancı olsun ülkenin tapusunu üstüne yapalım havasındayız. bizene gayrimeşru çocuk doğurmuş bu kendisi 5 kuruş etmez hesapları milyon dolarlarla dolu kadından.

22
5
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Meryem Uzerliyi de kullandi... Bir cok kisinin yanina girdi... Hele o gunahsiz bebegin hakkini odeyemez... Bu dünyada milyonlar, diger tarafta zebani ve ates... : Kendine super bir ahiret hayati hazirladi bu dangalak, kendisini tebrik ediyoruz. :

25
1
yanıtYanıtla
yilmaz:

Meryem hanim hakkinda bu kadar asagilayici konusan beyler sizler asagilik duygusu olan ipsiz sapsiz terbiyenin ne oldugunu bilmiyen ve konusma uslubu olmayan erkek gecinen mahluklaryarin ne malum senin yakinlarininda basina gelebileceginden eminmisiniz ?

22
3
yanıtYanıtla
izmirli:

ya sen parası için evlenmeden hamile kaldın adamdan. sonra nitekim seni almadı zaten, bide dolandırıcı çıktı üstüne, şimdi de kendin iyi bi malzemeymişsin gibi, utandırıyor diyosun. pes.

16
8
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Beraber olmadığın zengin kaldimi

19
2
yanıtYanıtla
asofMobil-ANDROID:

ulan adamla merhaba sonra zina sonuc velet ortada pic neymis sevgiliymis...yasama bak.....

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title