Haberler

Meryem Uzerli İlk Kez Kızı Lara'nın Yüzünü Gösterdi

Güncelleme:

Meryem Uzerli, Can Ateş'ten olan kızı Lara'nın yüzünü gösterdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde “Hürrem Sultan” olarak üne kavuşan ve tükenmişlik sendromuna yakalanıp Almanya'ya yerleşen Meryem Uzerli, Can Ateş'ten olan kızı Lara'nın ilk kez yüzünü gösterdi.


Meryem Uzerli'nin kızı Lara'nın yüzünün net göründüğü ilk fotoğrafı

İlgili Haberler

YÜZÜNÜ GÖSTERMİYORDU

Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarda kızı Lara’nın yüzünü göstermeyen Meryem Uzerli, kızı Lara ve babası Can Ateş'in de fotoğraf paylaşmasına izin vermemişti. Can Ateş minik Lara'yla ilk buluşması sonrası sadece el fotoğrafını paylaşmıştı.


Can Ateş, kızıyla ilk buluşması bu fotoğrafı paylaşmıştı...

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Fİ-Fİ:

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNDAN BU MU ÇIKTI? ÇOKTA Fİ-Fİ ASIL HABER NE?

14
9
yanıtYanıtla
Perpira:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınHürrem olarak kendisi değildi rolunu oynadı görevini yaptı.Meryem olarak hayatının rolunu oynadı insan olduğunu kanıtladı. Onun yerinde başka bir ünlü olsa karnında ki o candan kurtulmak isterdi.Oysa kendisi yanlız başına böyle bir karar verip sonuçlarına katlandı.Ha birde parasını yükseltmek için tükenmişlik sendromu falen dendi. Hiçte tükenmemiş Lara'' sıyla çoğalmış güçlenmiş büyümüş bence.

14
1
yanıtYanıtla
YILDIZ:

ŞANLI osmanlı tarihimizi yanlış senaryolar içinde oynatılan biri bu sahte rolden kendisi de hiç etkilenmemiş olacak ki dikkat edilirse kızının adını batı kültüründen almış.

4
10
yanıtYanıtla
aaa:

çok güzel kadın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title