Haberler

    Birçok kez maskesiz görüntülenen Merve Boluğur'dan ilginç savunma: Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o

    Güncelleme:

    Yaptığı her hareketle gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son verdiği röportajda birçok kez maskesiz görüntülenmesi hakkında "Yaradan'a inanıyorum, hesap verdiği tek kişi o" diyerek kafaları karıştırdı.

    Yasak olmasına rağmen sürekli maskesiz görüntülenen hatta bunun için ceza yiyen oyuncu Merve Boluğur, paylaşımları ve açıklamalarıyla yine adından söz ettirmeye devam ediyor.Yakın zaman önce bir YouTube kanalı açan Boluğur, son röportajında özel hayatıyla iş hayatına kadar bilinmeyenleri anlattı.

    "HER ŞEYİ DIŞARIDA ARAYAN BİRİYDİM"

    33 yaşındaki ünlü isim 'Yıllar içinde hayatında neler değişti?' sorusu üzerine şunları söyledi: "Maddiyat... Madde ağırlıklı gittiğim bir yoldu. Her şeyi dışarıda arıyordum. Baktım, hayatta da sınanmalarımız bitmiyor. Manaya yöneldim. Korkularımın üzerine gittim. Önceliklerim, hayatı yorumlama şeklim değişti. Kendime sınırları koyan meğer benmişim. Bir suçlu yokmuş. Bunları anlamak da aslında yaşla alakalı değil. Önemli olan edindiğin bilgileri uygulamaya koymak."

    Birçok kez maskesiz görüntülenen Merve Boluğur'dan ilginç savunma: Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o

    "İNANCI ÇOK SAĞLAM BİRİYİM"

    Yasak olmasına rağmen sürekli maskesiz görüntülenen Boluğur, "İnancı çok sağlam biriyim. Yaradan'a çok inanıyorum. O anlamda hesap verdiğim, sığındığım tek o, gerçekten" diyerek kafa karıştırdı. Paylaşımlarından dolayı takipçilerinin 'Bu kız delirdi' yorumlarına maruz kalan oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Bende kusur gören kendinde görüyordur. Her gördüğümüze eleştirel olarak etiket yapıştırabilen bir toplumuz. Ben özümü, kendimi yaşıyorum. Hayallerim doğrultusunda ilerlemeyi seçiyorum. Bu söylediğin yorumlar yüzünden bir dönem çekincelerim oldu. Ama eleştiri adı altında yapılan şeyler bizi o kadar kısıtlıyor ki. Öyle olmamalı. İnsanlar gülmeyi de, ağlamayı da, potansiyellerini de yaşayabilmeli. Bu yüzden tepki, eleştiri gelecekse de gelsin."

    "İNSANLAR YAŞADIĞIMI ŞEYLERİN BENZER OLDUĞUNU BİLSİN İSTEDİM"

    "Uzun zamandır hayal ettiğim bir projeydi ama biraz ertelemiştim" diyerek yeni açtığı YouTube kanalı hakkında konuşan Boluğur, "İçe yöneldiğim bir evreydi. Kendime 'Keyif alabileceğim neler olabilir' gibi sorular sordum. İlk seçeneklerimden biri YouTube kanalı açmak oldu. Dışarıdan herkesin bildiği bir Merve Boluğur var. Sanki o Merve; Ayşe, Fatma ve başka birinden farklıymış gibi bir algı oluşuyor. Ama seninle benim aramda hiçbir fark yok. Yaşadığımız şeyler de çok benzer. İnsanların bunları bilmesini istedim. Stratejik yaşamayı değil de kendimi olduğum gibi ortaya koyabilme cesaretini göstermeyi önemsedim" ifadelerini kullandı.

    Birçok kez maskesiz görüntülenen Merve Boluğur'dan ilginç savunma: Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o

    "MEDİTASYONLA İÇİNDEKİ BÜYÜK GÜCÜ KEŞFETTİM"

    Üç yıldır ekranda olmayan oyuncu, içinde bulunduğu durum için "Teklifler aldım ama 18'den 30 yaşıma kadar aktif olarak oyunculuk yaptım. Bir dönem yorgunluk ve peş peşe işlerin vermiş olduğu bir sıkılma evresi yaşadım. İnsan işin ünlülük kısmında kendini biraz geri çekmek de istiyor. Kendi hayatını yaşamak istiyorsun. Evinde oturup kendini geliştirmek için kitap okumak, ailenle daha sık vakit geçirmek... Bunun yanında insani boyutta kendimi gerçekleştirmekle alakalı birtakım süreçlerden geçtim. Meditasyon sayesinde kendimle ilgili enteresan şeyler keşfettim. İçimde meğer büyük bir güç varmış" şeklinde konuştu.

    Birçok kez maskesiz görüntülenen Merve Boluğur'dan ilginç savunma: Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o

    "ERGENLİĞİMDE ALDATTIM"

    Aşk hakkında konuşan ve ihanet itirafında bulunan Boluğur, cümlelerine şöyle devam etti: "Olayın kötü kısmına bakmakla ilgili bir meylimiz var. Aslında aşk, huzur ve güvendir. Bir şeyler sonlanabilir, hayat devam ediyor. Oradan edineceğimiz dersler tekamül için gerekli. Benim de tepindiğim zamanlar oldu. Acımdan çözüm odaklı biri olarak çıkma becerisini aşk acısıyla kazandım. Hayatta ergen olarak hareket ettiğim evrelerde, kısaca ne istediğimi bilmediğim zamanlarda, o anki mutsuzluğum sebebiyle aldatma hareketinde bulunmuştum, bu kadar diyeyim."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Merve Boluğur Haberler

    Bakmadan Geçme

    Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
    500

    Yorumlar (37)

    ENİS:

    ARKADAŞLAR. İSLAMİYETİ ÇAĞRIŞTIRAN CÜMLELERİ LÜTFEN BU TÜR HABERLERDE KULLANMAYIN. DİNİMİZ BU UCUZLUKLARA ALET EDİLECEK KADAR BASİT Mİ, SIRADAN MI?HABERİ BİR DAHA DİKKATLİ OKUYUN. KADIN''MEDİTASYONDAN''BAHSEDİYOR. MEDİTASYON UZAKDOĞU BUDİST FELSEFESİNİN ''MANDARİN-PAGAN AYİNİDİR''. BUDHA HEYKELDİR VE TAPILIR. ONUN DA''YARADANI O. BİZDE MEDİTASYON YOKTUR, ''ZİKİR''VARDIR. LÜTFEN RİCA EDİYORUM, DİNİMİZİ BU TÜR İNSANLARIN MEZE YAPMASINA KATI SAĞLAMAYIN.

    12
    7
    yanıtYanıtla
    Halil:

    Az için birazcık da kafanız yerine gelsin yeter kabak tadı verdiniz ota çöpe dini alet edip saldırmayın artık. Kafanı kaldır da dünyayı gör biraz çevrende ne oluyor ne bitiyor onu araştır. İnsanların işi gücü yok bütün dünya dine düşman, ona saldırıyor.

    yanıt6
    yanıt5
    Bir ayet:

    Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz! Nur suresi 31. Ayet i kerim

    9
    7
    yanıtYanıtla
    Esaa anlamı:

    Ayette ziynet yerleri açıkca söylenmiş olup başörtüsü ve bu anlama gelecek en ufak sözcük bulunmamaktadır, Kuranı adam gibi okuyunuz. . . . Başörtüsü kelimesi nerede yaz bakayım hele. . . açıkta kalanlar kısmı eller dirseklere kadar, dize kadar başın ve saçın, ziynet yerin nersedir onuda anlat hele, direk Kuranın çevirisinden söyle yorumları geç yalnız. . .

    yanıt4
    yanıt6
    canan:

    ayeti çarpıtmayalım, ayette başörtüsü sözü olmadığı gibi yaka üzerinden bağla sözcüğü bulunmamaktadır, çeviri böyle, yorumlarını kendine sakla. . .

    yanıt4
    yanıt4
    .........:

    bu kadın tedavi olsun

    10
    3
    yanıtYanıtla
    BEHCET:

    UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLURSUN YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL TESETTÜR AYETLERİNİDE UNUTMA

    3
    9
    yanıtYanıtla
    hasan:

    testtür ayeti hangisi ve hangi ayette başını ört diyor, tam tercüme ederek yaz, yorum katmadan, başörtüsü szöcüğü nerede geçiyor, örnek lazımsa abdestle ilgili ayete bak, baş kelimesi neymiş öğren, hani açıkta kalıpta mesh ettiğin yer, at gözlüğü okumamam araştırmak işte sonuç siz. . .

    yanıt6
    yanıt6
    Haydar:

    Parçala Behçet

    yanıt4
    yanıt2
    Kazım kartal:

    Ne oluyor lan burada Çabuk dağılın yoksa coplarım.

    yanıt2
    yanıt2
    Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title