Haberler

Mert Aydın'dan 53 gün evli kaldığı Merve Boluğur'a sert sözler: Gereksiz insan

Güncelleme:

Merve Boluğur ile 53 günlük evliliğini tek celsede bitiren DJ Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşiyle ilgili sorulara verdiği cevapla şaşkına çevirdi. Kısa sürede evlilik kararı aldığı Boluğur'la ilgili konuşmak istemeyen Aydın, "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" dedi.

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile görkemli bir törenle nikah masasına oturdu. Evliliklerini göz önünde yaşayan ve sık sık paylaşım yapan ikili, nikahtan günler sonra boşanma kararı aldı. İkili, 23 Kasım'da 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirdi. Önceki gün bir davette görüntülenen Mert Aydın, eski eşiyle ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

"GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK"

Habertürk'te yer alan habere göre, katıldığı davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" diyerek eski eşine gönderme yaptı.

Mert Aydın'dan 53 gün evli kaldığı Merve Boluğur'a sert sözler: Gereksiz insan

53 GÜNLÜK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

Merve Boluğur ve Mert Aydın, 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada tek celsede boşandı. Adliyeden babasıyla çıkan Boluğur, soruları yanıtsız bırakırken Mert Aydın, "Olmadı yürütemedik" şeklinde konuştu. Boşanmanın ardından ikili hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Boluğur'un nikahtan sonra eşine "Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem" dediği ve ikilinin tartıştığı iddia edildi. Düğünden sonra ameliyat olan Aydın'ın eşinden istediği desteği görememesi de evliliklerinde krize neden oldu.

Mert Aydın'dan 53 gün evli kaldığı Merve Boluğur'a sert sözler: Gereksiz insan

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Merve Boluğur Mert Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Ercan Ercan:

Dört eşli bir Afgan ömür boyu sadece 4 eşi oluyor. Türkiye de tek eşliliği savunan Avrupalı laiksistemde ise hayat boyu ne 4'ü ne 8'i gizli yasak aşşkları da katarsan oo ho ooo... Ama tek eşlilik ve çağdaş dünya işte.

49
57
yanıtYanıtla
Blackened:

Afganistana git o zaman! Buradan sana ekmek çıkmaz, senin gibiler de milletin karisina kızına bakar, yallah! Sen tek esliligi de cok yanlis yorumlamissin 4 esliligi de!

yanıt16
yanıt4
Nazlı Muhip:

Insan ne olursa olsun eski eşinin arkasından boyle konuşmamalı. Terbiyesizlik etmiş.

56
25
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

miletin boşanma davası 5 yil sürüyor nerdeyse ünlü olunca hemen bitiyor adaletleri bukadar işte zengin olunca iş degişiyor bilerek davalari uzatıyorlar insanlarin piskolojilerini bozuyorlar yazik..

74
7
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Anlaşmalı boşandılar. Senin dediğin çekişmeli boşanmalar için geçerli.

yanıt11
yanıt2
hakan saglam:

Valla ne zaman gun aldilar ne zaman bosanma davasi gunu bu kadar cabuk nasil verildi helal olsun ha.

30
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title