Haberler

Merakla Beklenen Çarpışma Dizisinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı yeni dizi Çarpışma'nın, merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı yeni dizi Çarpışma'nın merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Merakla Beklenen Çarpışma Dizisinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

MERAKLA BEKLENİYORDU

Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan ilk bölüm fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi hayranlarını heyecanlandırdı. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala ilk bölümün fragmanı da Ay Yapım tarafından dizi severler ile paylaşıldı.

Merakla Beklenen Çarpışma Dizisinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çarpışma dizisinde dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayesi ekranlara gelecek. Çarpışma dizisinde travma yaşayan bir komiser olan Mahir'in hayat hikayesi anlatılacak. Çarpışma dizisinin senaryosunu Ali Aydın kaleme alacak. Bilindiği üzere Ali Aydın son olarak İstanbul'lu Gelin dizisinde senarist olarak görev yapmıştı. Çarpışma dizisinin yönetmenliği için ise Uluç Bayraktar üstlenecek. Çarpışma dizisi bir polis dizisi olacak ve Kıvanç Tatlıtuğ bir polis olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Elçin Sangu Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

KUZEYİN UŞAĞI:

bence eşkıya dünya. çukur. kurtlar vadisi gibi şiddet silahlar kan eşkıyalar kabadayılar. şimdi bu benzeri diziler moda. sonra dışarda cinayetler kol geziyor. silahlar pompalılar. saygılar.

3
2
yanıtYanıtla
isim:

offf sıktı ama elinde silah son model arabaları olan ama ne iş yaptığı belli olmayan adamların birden fazla adam arasında kalmış kadınların dizileri konu yok dizilerde. aşkı memnudan beri dizi çekilmedi ülkede

5
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Buraya yazın bu dizi tutmaZZZZZ

3
1
yanıtYanıtla
Sen de mi tatlıtüs:

Sonunda soyundu, kariyer inişte demek.

1
3
yanıtYanıtla
ASLI:

SARIŞIN ERKEKLER BENİM TİPİM DEĞİL HİÇ HOŞLANMAM... ŞÖYLE ESMER VE ARAP BİR ERKEK BAŞROLDE OYNASAYDI DİZİYİ HİÇ KAÇIRMAZDIM.

0
3
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

NE UĞRAŞIYON BENİM İLE BAŞKA EĞLENCENMİ YOK BAŞKA RUMUZ KULLAN KENDŞN OL.

yanıt0
yanıt1
ASIL GERÇEK ASLI:

YAN SANAYİ ASLISINIZ SİZ

yanıt5
yanıt0
arapp iyidir arappp:

yorumcu

yanıt0
yanıt0
Türk vatandaşı:

Aşkımemnu da oynamasa 5 para etmez zaten neresi ünlü bunun

1
2
yanıtYanıtla
ÖGH:

hayır niye üstünü çıkarıyor vücutta yok biri açıklasın?

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title