Haberler

Menajerimi Ara dizisinde "Tacize karşı susmayacağız" diyen Burçin Terzioğlu oyunculuğuyla mest etti

Güncelleme:

Oyuncu ve menajer arasında geçen olayların anlatıldığı Menajerimi Ara dizisinin dün akşamki bölümüne konuk oyuncu olarak katılan Burçin Terzioğlu'nun kadına şiddet ve tacize karşı "Susmayacağız" konuşması yaptığı anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Her bölümde farklı bir ünlü oyuncunun konuk olduğu Menajerimi Ara dizisinin son konuklarından biri de başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu idi. Oyunculuk performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ve dizide gerçek kimliğiyle oynayan Terzioğlu, rol gereği bir erkeğin sözlü tacizine maruz kaldı. Tacize karşı susmayan Terzioğlu, konuşmasıyla kadınların sesi oldu.

"BİZ KADINLAR YANLIŞ ANLAMIYORUZ VE SUSMUYORUZ"

Terzioğlu'nun konuk olduğu bölümde hikaye gereği İstanbul Film Festivali'ni sunarken sahne arkasında başından geçen taciz olayı üstüne yaptığı konuşmada "Sponsorumla konuşma yapıyordum ama sonra anladım ki aklından çok başka şeyler geçiyormuş. Bir de utanmadan karşıma geçip 'Sen beni yanlış anladın' dedi. Ben kimseyi yanlış anlamadım, biz kadınlar olarak kimseyi yanlış anlamıyoruz. Bizlere yönelik yapılan o çirkin davranışları, mobingleri, tacizleri yanlış anlamıyoruz. Sesimizi çıkarıyoruz. Çünkü biz susarsak bu tacizci zihniyet bitmeyecek. O yüzden sesimizi çıkarıyoruz. Biz buradayız, işimizdeyiz, gücümüzdeyiz ve susmuyoruz" dedi.

Menajerimi Ara dizisinde 'Tacize karşı susmayacağız' diyen Burçin Terzioğlu oyunculuğuyla mest etti

OYUNCULUĞUYLA BÜYÜLEDİ

Burçin Terzioğlu'nun milyonlarca kadının sesi olduğu konuşma sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Terzioğlu için "Böyle sahnelerde çok mutlu oluyorum, sesini duyuramayan kadınlara umut oluyor", "Mükemmel bir kadın, mükemmel bir oyunculuk" ve "Gözlerimi doldurdun" yorumları yapıldı.

İşte Burçin Terzioğlu için yapılan bazı yorumlar...

Menajerimi Ara dizisinde 'Tacize karşı susmayacağız' diyen Burçin Terzioğlu oyunculuğuyla mest etti

Menajerimi Ara dizisinde 'Tacize karşı susmayacağız' diyen Burçin Terzioğlu oyunculuğuyla mest etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burçin Terzioğlu Menajerimi Ara Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (19)

bende sizden...:

bende teşirci ve tahrikçi kadınlardan bıktım. . biz erkeklerde o teşirci ve tahrikçi kadınları ifşa edelim. . . dekolte ne yaa. . . mini ne yaa. . . insan kimsenin görmek istemediği bir yeri varsa onu saklar ve göstermez. . hem saklamıyor göstermek için özel çaba harcıyor, hemde bakınca erkek suçlu oluyor. . . senin açma özgürlüğünden fazla benim bakma özgürlüğüm var. . . teşircilik de suç sayılsın yada teşircilere taciz ağır tahrik diye az ceza alsın. . .

52
3
yanıtYanıtla
.:

milletin orasına burasına bakmak için bahane uydurma sen de! sana ne! edep edep diye bağırıp, edepsizliğine bahane bulma. edepli ol da insanlar sana özensin! mal!

yanıt11
yanıt36
harun:

Kadınlar menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapar. Menfaat ön plandadır ve menfaatleri zarar görüyorsa yanlış anlarlar veya anlamak istemezler. Para verirsen susar vermezsen en kötü insan sensindir. Hayatları erkekleri kullanmaktan ibarettir. Hele de paralı erkek olursa tadından yenmez. Ama görünüşte hiç biri para ile işleri olmayacağını hayatın sevgi ve saygı üzerine kurulacağını ifade ederler.

17
8
yanıtYanıtla
adsız:

bu gözler babasını sağlığında görmek istemeyip ölünce maaşını alan kız çocuğu gördü kız çocuğu dediğimde 40 yaşında kadın. mezarda ki adamı yolma peşinde yasalar. boşanan kadın kızı üzerinden mezardaki adamın maaşını alıyor. hala kadınlar ağlıyor. hangi yasayı beğenmıyorsunuz. her yasa erkeği yok sayıp kadını koruyor. zaten bı zahmet sızde acgozlulugunuzun kurbanı olmayın

yanıt4
yanıt2
Sümsüklü ŞEYH:

Kuyruk sallayan kadın kısmını güzel oynamış

8
7
yanıtYanıtla
adsız:

bu gereksiz duyar kasmaktan gına geldi artık. herşeyi yap sonra taciz eldim de. artık günümüzde herşey tacizz . bu ülkede kadın olmak ne güzel polis bile ne gbt ne alkol kontrolu yapabılıyor hemen tacız edildim. yada toplum gozunde o kadın masum

8
5
yanıtYanıtla
erkek:

yanlış anladığını anlayamaz ki çünkü zaten yanlış anlamış mantık hatası var duyguda sorun sok

6
6
yanıtYanıtla
xxx:

Şiddetin cinsiyeti olmaz her türlüsüne karşıyız.

10
1
yanıtYanıtla
adsız:

askerlik için 15 binlira verirkende görmek isteriz her neredeyseniz. madem askeriyeye gitmiyorsunuz kadınsınız 15 bın verin ozaman

7
3
yanıtYanıtla
redrose5549:

zaten biz kadınlar siz erkekler kadar korkak değiliz adam gibi gideriz askere sizin gibi korkupta para ödemeyiz vatan görevi neyse yaparız. Ve bu laflarından bile kadına nasıl saygı duyduğun anlaşılıyor , malesef ki kadınlar köle diye görüyorsunuz evinizin tüm sorumluluğu onda ama yine de nankörsünüz. . .

yanıt4
yanıt6
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title