Haberler

    Hamileyken hortumla dövüldüğü iddialarına Meltem Miraloğlu dayanamadı: Son kez söylüyorum

    Güncelleme:

    Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek magazin gündeminden uzun süre düşmeyen Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından hortumla dövüldüğü ve bu sırada "Vurma hamileyim!" diyerek bağırdığı öne sürülmüştü. Bu iddialara dayanamayan Miraloğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" dedi.

    "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşmişti. Burada 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile nikah masasına oturan Miraloğlu, herkesi şaşırtmıştı. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncu, uzun süre magazin gündeminden düşmedi.

    Hamileyken hortumla dövüldüğü iddialarına Meltem Miraloğlu dayanamadı: Son kez söylüyorum

    EŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

    Yaptığı evliliğin ardından farklı iddialarla sık sık gündeme gelen Meltem Miraloğlu'nun, son olarak hamileyken eşi tarafından darp edildiği konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

    "SON KEZ TOPLUCA CEVAPLIYORUM"

    Instagram hesabından açıklama yapan Meltem Miraloğlu, "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Hayat Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
    500

    Yorumlar (6)

    haksız mıyım:

    karıların çoğu sadece çıplaklıkla ya da sevgilileriyle gündeme geliyor. bu karı sürekli 50 yaş büyük sevgilisi şöyle dedi böyle dedi, öbürü siyah bikini ile sosyal medyayı salladı, acunun eski soytarısı olacak karı sadece bu tip haberlerle gündemde. ünsüzlerde de durum pek farklı değil. eniştesine kaçan, evden kaçan, falanca serserinin evinde ölü bulunan.maalesef kadınlara MODERN(!) zamanların ve modern(!) zihniyetlerin biçtiği rol bu. sonra utanmadan islamda kadının yeri hakkında atıp tutarlar

    59
    7
    yanıtYanıtla
    ADANALI :

    harcadı bu kızda kendini, hem de tüm memleketin gözü önünde... pöhh

    21
    2
    yanıtYanıtla
    Ramazan ÜNLÜ :

    Bilmem ama bir genç kız bu kendini taşıyamayan irkekden ne bulduki evlendi insan yüzüne bakmaya tiksinir.ölü yılan derisi gibi midendemi bulanmadı.

    16
    6
    yanıtYanıtla
    FURKAN YÜCEL:

    Kendi yaşlılarla yatma fantezisini sözümona fonlamalarla Türkiyenin karanlık yüzüymüş gibi göstermeye çalıştı ama arka planda iş amerikaya gelince kendi eliyle gerçek hayatta gitti zevkle nikah yapıp dedesi olacak yaşta elemanla yattı. İşte kaderin cilvesi Türkiye insanını karalamaya çalışırken kendi eliyle rezil oldu

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Elaaosman :

    Bu kızı kıskanmaktan öleceksiniz. Elinizden gelse adamla kendiniz evleneceksiniz. Kız rahat bence asla türkiyeye gelmeyide düşünmüyor bana kalırsa

    0
    3
    yanıtYanıtla
    esma erdem:

    Yazık bu kıza ya çok üzülüyorum

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title