Haberler

"Meltem" karakteriyle hafızalara kazanan Pınar Altuğ, sürpriz bir dizi ile setlere geri dönüyor

Güncelleme:

Çocukları Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Pınar Altuğ, Instagram'dan yayınlanacak olan "Altın Kod 520" dizisi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

17 yıl boyunca "Çocuklar Duymasın" adlı dizide rol alan güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, "Altın Kod 520"dizisi ile setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarda sürekli takipçileri ile polemik yaşayan Pınar Altuğ, sürpriz bir dizi ile hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

"STÜDYOM HAZIR"

Instagram hesabında 1.4 milyon takipçisi olan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, son dönemde yapmış olduğu canlı yayınlarla hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Altuğ, yine aynı mecrada yayınlanacak olan "Altın Kod 520" adlı projede kamera karşısına geçecek. Altuğ, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşıma "Stüdyom hazır" notunu düştü.

Ebru Akel, Emel Müftüoğlu gibi isimlerin de rol aldığı ilk Instagram dizisi, sektöre yenilik getirmeyi hedefliyor.

'Meltem' karakteriyle hafızalara kazanan Pınar Altuğ, Altın Kod 520 dizisi ile ekranlara dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Pınar Altuğ Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (19)

fenalarda:

bu kadın gördüğüm ve tanıdığım en iyi milf taş gibi

10
6
yanıtYanıtla
tosun:

milf ne demek kurban?

yanıt5
yanıt0
kart tosun:

İyi birşey Tosun evladım

yanıt2
yanıt0
Meltem:

Neden olmasın iyide oynar bekliyoruz yeni diziler filmler birbirine kopi gibi olmayanları bekliyoruz yakışırrrr.

yanıt0
yanıt0
Sümbüllü:

Ülkemde en nefret edilen üç kişi Gülben Teyze, Pınar Teyze ve Demet Teyze. Bunları kim izler hala merak ederim. Bunlara kim inanır?

7
4
yanıtYanıtla
ÇokoPrens:

Ya şu kadından bi kurtulalım gitsin tarlaya filan yerleşsin uzak kalsın gündemden

6
5
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

BU KADAR YETENKSIZ OLUB DA 30/40 SENE GUNDEMDE KALMAGIN FORMULU VARMI???? KADIN NEREDEYSE 60 YASINDA 1 DIZIDE ROL ALMIS... KONSERVATUAR OKUYAN, 1000 LERLE YETENEKLI GENCLER BOSDA, GUNDEME GELEMIYOR, AMMA BU VE BUNUN GIBILER COKLUK TESKIL EDIYOR... BU SISTEMDE HER KESIN SUCU VAR.

6
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Kadın 74 doğumlu.epeyce saçmalamışsın

yanıt1
yanıt0
Bron:

Dizide genç erkeklerin peşinden koşan teyzenin düştüğü komik haller konu alınıyor.

2
5
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

Bu kadin 74 yasina gelse bele hec neye nail olmadan yine gundemde kalacak...

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title