Haberler

Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger'in öpüşme sahnesi Atiye'nin 2. sezonuna damga vurdu

Güncelleme:

Atiye'nin ilk sezonunda Beren Saat ile öpüşme sahnesiyle adından söz ettiren Metin Akdülger, bu sezon da Melisa Şenolsun ile olan öpüşme sahnesiyle gündeme geldi.

İlk sezonu büyük bir merakla izlenen Atiye'nin 2. sezon bölümleri Netlix'te yayınlandı. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsur'un olduğu dizi, ikinci sezonunda Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun arasındaki sahneyle adından söz ettirdi.

GÜNDEM OLDU

Yeni sezonun ilk bölümüne damgasını vuran, Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger'in öpüşme sahnesi oldu. İkilinin sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem olurken binlerce paylaşım yapıldı.

Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger'in öpüşme sahnesi Atiye'nin 2. sezonuna damga vurdu

ATİYE'NİN KONUSU NEDİR

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melisa Şenolsun Metin Akdülger Beren Saat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (130)

ömer:

ahlaksızlık diz boyu

43
91
yanıtYanıtla
DON OMAR:

dizini bile . . . . ahahahahahha

yanıt0
yanıt0
Doğal:

13 yaşındaki kıza tecavüz eden hocayı izle

yanıt1
yanıt0
Barış:

Senin tarikatlarindan yayıldı.

yanıt2
yanıt0
RTÜK:

Gördüm

yanıt0
yanıt0
sdddff:

Allah belanızı versin. Sizi ekrana çıkaranların Allah belasını versin. RTÜKte dahil olmak üzere. Ahlak bırakmadınız gençlerde. İnsanların kafasının içine zorla sokuyorsunuz ahlaksızlıkları.

45
14
yanıtYanıtla
NETFLİX YASAKLANMALI:

RTÜK ACİLEN BU AHLAK DIŞI İŞLER ÇEVİREN NETFLİX KAPATMASI LAZIM ZATİ GEVURLARA PARA KAZANIRIYOZ BU NETFLİX İN SAHİBİ TÜRKLER OLSAYDI BÖLE TERBİYESİZLİKLERE İZİN VERİLMEZDİ BENCE HERKES RTÜK E TELEFON EDİP ŞİKAYETTE BULUNURSA DEVLETİMİZ MUTLAKA KONUYLA İLGİLENİR GENÇLERİMİZ BÖLE DİZİLERLE BEYİNLERİ BULANIP ZEHİRLENİYORLAR

33
24
yanıtYanıtla
aaa:

Televizyonda yayınlanan bir dizi değil. Netflix üzerinde yayınlanıyor. Ayrıca açıp izlememe hakkına sahipsizi kimse size zorla izletmiyor. Sen izlemek istemiyorsun diye kimse izlemek istemiyor anlamına gelmez şu cahillikten bir çıkın artık!

yanıt16
yanıt13
BEYKOZLUI:

Kimse sana zorla izlettirmiyor kardeş netfix paralı bir platform ve isteğe bağlı biyer yani izlemek zorunda değilsin o yuzden boş yapma

yanıt6
yanıt9
Zukzuk:

Bari cussesine gore bi hatun kaldirsaydi, bel fitigi olacak salak...

33
19
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title