Haberler

Melek Mosso, evine gelen 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasına isyan etti: Hazmedemiyorum, bıktım

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evine gelen 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasına isyan ederek "Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum, bıktım" dedi.

Güçlü sesi ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Melek Mosso, evine gelen doğal gaz faturasına tepki gösterdi.

"BEN ÖDEYEYİM DE SİZ NASIL ÖDEYECEKSİNİZ?"

Artan fiyatlara dikkat çeken Melek Mosso, Instagram hesabından evine gelen 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasını yayınlayarak "Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum, bıktım. Gelen zamlar faturama şu şekilde yansımış. Evim büyük evet ama geçen kış kombiyi en köklediğim zaman 3 küsur gelirdi. Gören saray ısıtıyorum sanır. Ben vatandaş olarak bu faturaları ödemek için yaşamak istemiyorum. Şimdi 'paran var ödersin' diyen troller olacaktır. Arkadaşlar bu hepimizin faturasına yansıyan bir durum. Hadi ben ödeyeyim siz nasıl ödeyeceksiniz? Ben onun derdindeyim" ifadelerini kullandı.

Melek Mosso, evine 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasına isyan etti: Hazmedemiyorum, bıktım

Melek Mosso, evine 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasına isyan etti: Hazmedemiyorum, bıktım

Melek Mosso, evine 6 bin 700 TL'lik doğal gaz faturasına isyan etti: Hazmedemiyorum, bıktım

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Melek Mosso Magazin Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (48)

siyah.beyaz:

kombini sonuna kadar açar 24 saat yakarsan normaldir ...kaldıki o parayı sahneden bir gunde kazanıyorsun ..bunları derken insan biraz utanır ..

169
95
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Donla gezersen 10 bin lira gelse yine ısınamazsın

164
75
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Ya Allah aşkına siz bi susun ya işiniz gücünüz gündem . Madem çok düşünüyorsun halkı yardım et bizde köklüyoruz ama 1200 ü geçmiyor şatoda yaşıyorsunuz bi konserden yüz binleri kaldırıyorsunuz bide ağlıyorsunuz sizin amacınız çok belli çok ortada !!!

139
82
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bence çok sorun değil, 2 konser bileti değerinde fatura gelmiş, asgari ücrete bakınca, seninki reklam kokan hareketler gibi, EVİN BÜYÜKMÜŞ HADİ REKLAMINIDA YAPTIN bakalım, güle güle otur

130
90
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu neyin şikayeti hiç anlamıyorum, nasıl bir harcama yapıyorsan öyle geliyor fatura sana özel ekstra zamlı değil yani. Herkese nasıl geliyorsa sana da öyle tarifelendirilip gönderiliyor. Amaç başka anlaşılan.

139
79
yanıtYanıtla
özen66:

tezek yak

124
84
yanıtYanıtla
Ali Bayram:

3 1 137metrekare eve aylık 1200 tl geliyor ve merkezi sistem çokda iyi ısınıyor. 6bin tl ye kaç oda kaç salon ? Boş yapıyorsun mosso. Çok şımarttılar seni Twitterda

127
78
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

İlin doğalgazıni sen mi karsiliyon az yak hemşerim bana neden gelmiyor biraz suçu kendinde ara

118
82
yanıtYanıtla
High Priv:

Sanane kadın isterse 1 1 de oturur isterse 100 odalı sarayda sana mı soracak? Konu doğal gazın metreküp fiyatı değil kadının oturduğu evin büyüklüğü mü buna mı takıldın gerçekten?

yanıt46
yanıt94
Haşim Örnek:

Boş atma. İyi istediği kadar yaksın ama para ödemesi öyle mi ben metre kateden mi bahsetmisim oku bakalım yukarıyı tekrar

yanıt25
yanıt15
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title