Haberler

Mehmet Özer, Eşi ile Boşanma Nedenini Anlattı: Tülin Şahin Kontrol Bağımlısı

Güncelleme:

Eski manken Tülin Şahin ile boşanması olay olan iş adamı Mehmet Özer verdiği röportajda eski eşi için "Tülin kontrol bağımlısı ben ise rahat bir adamım" dedi.

İş adamı Mehmet Özer, iş yaşamı ve Tülin Şahin'den boşanma nedenlerini anlatmak için röportaj verdi. Röportajda eski eşi için "Kontrol bağımlısıydı o nedenle ayrıldık" dedi.

"NE ALKOL PROBLEMİ NE ÇOCUK"

Mehmet Özer'e, "Alkol probleminden mi yoksa çocuktan dolayı mı ayrıldınız" diye soruldu. Ünlü iş adamı soruyu şöyle cevapladı: Alkol problemim yok. Tülin de ben de çocuk istedik ama olmadı. Asıl problemimiz Tülin'in kontrol bağımlısı olmasıydı. Ben ise tam tersi rahat bir adamım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tülin Şahin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title