Haberler

    Yeşim Erbil'den Mehmet Ali Erbil'le ilgili ağızları açık bırakan sözler: Abim beni cinsel içerikli filme götürdü

    Güncelleme:

    Yasemin Özçelik tarafından hazırlanan YouTube programına konuk olan başarılı cerrah Prof. Dr. Yeşim Erbil, kardeşi Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erbil, "Annem abime 'Kardeşini sinemaya götür' dedi. Abim de beni yetişkin filme götürdü" dedi.

    Yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in, profesör kardeşi Yeşim Erbil, Yasemin Özçelik tarafından hazırlanan YouTube programında bomba açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt veren Erbil'in abisi Mehmet Ali Erbil'le ilgili anısı ise çok konuşulacak cinsten.

    "MEHMET ALİ ABİM BENİ CİNSEL İÇERİKLİ FİLME GÖTÜRDÜ"

    Yeşim Erbil"Eskiden Tan Sineması vardı. Orada yetişkin filmleri oynardı, seks filmi. Benim de canım sıkılmıştı. Annem de abime "Kardeşini sinemaya götürüver" dedi. Abim de beni o filme götürdü. Öyle bir film olduğunu biliyor muydu bilmiyorum. Filmde çıplak bedenler var. Ben de bakmıyormuş gibi yaptım, utanıyorum abimden. Sonra çıktık, sevinçle babama sinemaya gittiğimizi söyledim. Babam Tan Sineması'na gittiğimizi duyunca "Defol git" dedi. Beni yanından kovdu. İkizimizi de azarladı. O anımızı hiç unutamam" dedi. İşte Prof. Dr. Yeşim Erbil'in diğer çarpıcı açıklamaları;

    Yeşim Erbil'den Mehmet Ali Erbil'le ilgili ağızları açık bırakan sözler: Abim beni cinsel içerikli filme götürdü

    "SEZİN'LE BİRLİKTE, MEHMET ALİ ABİM ÖLECEK DİYE BEKLEDİK"

    "Biz Sezin'le abimi ölecek diye bekledik. Dönmez artık dedik. O tamamen mucize. Allah dokundu. Onu öldürmek istemedi, yaşıyor. Başka hiçbir açıklaması yok tıbben. Çünkü tedaviye hiçbir şekilde cevap vermiyordu. Sonra birden pat diye rahat nefes almaya başladı. Oysa değişik hiçbir şey yoktu yapılan. Tamamen Allah'ın mucizesi"

    Yeşim Erbil'den Mehmet Ali Erbil'le ilgili ağızları açık bırakan sözler: Abim beni cinsel içerikli filme götürdü

    "ABİMİN ADI ÇAPKINA ÇIKMIŞ"

    "Ünlü olmayan erkekleri bile görmüyor muyuz sosyal medyadan? Abiminki göze batıyor. Ama o kadar göze batacak bir durum yok. Sanatçı olmayan kişiler de öyle artık. Birini beğeniyorsa bunu belli eder, üstüne gider. Diğer erkeklerin yaptığı şeyi yapar. Ama karşı taraf buna cevap vermedikten sonra ne yapacak? Üç kere yapar, geri durur"

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Yeşim Erbil Müge Anlı Tarkan Gülşen Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi!
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500

    Yorumlar (2)

    Doğanay Aydoğan:

    Mehmet Ali den ne beklenir ki zaten. 7 sinde ne ise 70 inde de o.

    52
    3
    yanıtYanıtla
    Leda Gözübüyükoğlu:

    Konu Mehmet Ali Erbil olunca hiç şaşırmadım desem..

    22
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title