Haberler

Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen "Baton salam" itirafı: Şimdi yapsam Taksim'de asarlar

Güncelleme:

Uzun süredir rahatsızlığından dolayı evinde olan Mehmet Ali Erbil, Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında yıllar önce yayınlanan programında yarışmacıların ağzına salam sokmasıyla ilgili konuştu. Prodüksiyonun isteklerini yaptığını söyleyen Erbil, "Şimdi yapsam Taksim'de asarlar" itirafında bulundu.

Yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığından dolayı evinde tedavi gören şovmen Mehmet Ali Erbil, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptığı Mücbir Sebepler programının konuğu oldu. Kuşum Aydın'ın da dahil olduğu yayında samimi itiraflarda bulunan Erbil, yıllar önce seyircinin ağzına baton salam sokmasıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

"O ZAMAN TELEVİZYON HOŞGÖRÜ VARDI ŞİMDİ OLSA ASARLAR"

Çarkıfelek'te yaşanan en komik anları konuşurken kahkahanın eksik olmadığı yayında, Küçükçağlayan'ın "Pantolon indimeyi, ağza sosis sokmayı özlediniz mi?" sorusu üzerine konuşan Erbil, şunları söyledi: "Sosiste hatam var. Üstelik bir de Macar sosis. Bir de bir elimle birine, öbür elimle öbürüme yediriyorum.

Prodüksiyon bunlarla uğraşıyor. Ben de ergen gibi onlar elime ne verirse seyirciye yediriyorum. Bizim zamanımızda birazcık televizyonlarda hoşgörü vardı. Şimdi yapsam Taksim'de asarlar."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

KARLI DAĞLAR:

Bunlar da sanatçı diye güzel ülkemde yaşadılar. Sululuk sanatsa . . . . . . . . . .

38
20
yanıtYanıtla
Can:

Cezasini cekiyor. . . . . Yazik. . . Bakalim Okan Bayülgenin durumu nolacak. . . . Okan Bayülgende yillarca insanimizi assaladi hakaretler etti. . . . . Simdi yapinda görelim. . .

28
15
yanıtYanıtla
vatandaş:

can neyin cezasını çekiyor bu kadar dar görüşlü olmayın her şey ALLAHTAN GELİR

yanıt6
yanıt4
Azrail:

Ulan candep kırdığın yumurta kırkı geçti yanına geliyorum ekşi delisi

yanıt1
yanıt0
Biri:

Sorma acayip hoşgörü varmış. Ln adamın ağzına baton salam sokuyosun

24
5
yanıtYanıtla
Bug:

Dünyalığını yaptı emekli oldu.

13
6
yanıtYanıtla
Gül:

Öbür tarafa ait elinde en ufak bir kanitin var mi sevgili arkadasim. Kendini kandirma.

yanıt5
yanıt7
AZİZ:

IYI Kİ HOŞ GÖRÜ YOK ARTIK YOKSA YANDIK.

15
3
yanıtYanıtla
Gül:

Islam hosgörü dini diye basbas bagiran siz degil misiniz?

yanıt4
yanıt1
İnsan...:

Gül. . Sizin islamı kötülemek gibi bir misyonunuz mu var? Siz de ne kadar anlayışlı ve hoşgörülüymüşsünüz öyle. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title