Haberler

Mehmet Ali Erbil'den çok konuşulacak sözler: Cinsel anlamda sağlıklıyım, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oldu. Yaşadığı sağlık problemlerine rağmen cinsel anlamda sağlıklı olduğunu söyleyen şovmen, "20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" ifadelerini kullandı.

"BİSEKSÜELLİĞİ YAŞAMADIM"

Söyledikleriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, "Söylediğim her şeyi kaydırarak yanlış yerlere çekiyorlar. Abartıyorlar ve bunları kötülükle besliyorlar" dedi. Yıllar önce biseksüellikle ilgili söylemleriyle gündemden düşmeyen Erbil, "Biseksüelliği yaşadın mı?" sorusuna "Hiçbir şekilde yaşamadım. Yaşasaydım da çıkar söylerdim. Hiçbir şekilde gocunmam" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den çok konuşulacak sözler: 20 yaşında bir kızla cinsel olarak birlikte olabilirim

"CİNSEL ANLAMDA SAĞLIKLIYIM"

Mehmet Ali Erbil, Kalaycıoğlu'nun "Bu kadar hastalık geçirerek uzun süre hastanede yattın. Vücudunun her yerine hortum girdi. Cinsel anlamda sağlıklı mısın?" sorusu üzerine de şunları söyledi: "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil YouTube Sözler Erbil Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Temel Temel:

Oldum olası bi büyüyemedi yedisinde ne ise yetmişindede aynı Adam olmak zor iştir.

179
8
yanıtYanıtla
Berna Alon:

İnsan yedisinde neyse yetmişinde odur. Kişilik meselesi.

yanıt3
yanıt0
Ufuk Gökceoglu:

Türkiyede noelbaba kılığında at arbasıyla çocuklara hediye dağıtan ve beyinlerini zehirleyen bir din düşmanı. Ahlak tahribatıyla görevli bir gayrimüslüm...

119
28
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ufuk bey baştan belirteyim elhamdülillah Türküm ve Müslümanım. İlk olarak Noel Baba Türklerden çalınma bir gelenektir, ismide AYAZ ATA'dir. 4 kitapta kutsaldır inanç Allah'a olur. Allah hiçbir kitabında ahlaksız bir kul istememistir. Hal böyleyken şu an islam âlemindeki ahlaksızlık ve haksızlıklar zirve yapmıştır. Kur'an bunuda reddeder.

yanıt48
yanıt28
aristoteles:

buraya yazıyorum 6 asy sonra öteki tarafa gidecek yüzünde o ifade oturdu artık

110
9
yanıtYanıtla
NAKRE:

Eskiden sanatçıda bir adap edep vardı bu gibilere sanatçı bile denilmez

109
7
yanıtYanıtla
Berna Alon:

Eskiden dediğin ne zamana denk geliyor? Bu adam zaten eskilerden ve de sanat camiasında olsun halk tarafından olsun çok sevilen biriydi. 70’ler 80’ler den bahsediyoruz

yanıt2
yanıt1
sade vatandaş:

kızı olan binin söylediği sözler düşündürücü kendisi olsa bu söylemi kabul edermiydi

82
2
yanıtYanıtla
Mehmet DUMAN:

HAMİT GÜNDOĞDU ayaz ata diye birsey yok KURANDA GEÇMEZ bil öğren milleti yanıltma. Ayrıca biz Müslümanlar zekat fitre sadaka veririz boş boş yorum yapma

23
34
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Sen Türk isen tarihinden bir habersin demek... ama sen Arap kültürüne yakın birisi olduğuna göre Türk kültürünü bilmemen normal. AYAZ atanın Kuran'da gectiginide ifade eden bir yazıda yazmadım.

yanıt15
yanıt6
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title