Haberler

Mehmed Dizisinde Bir Skandal Daha: Sultan Meşkte!

Güncelleme:

Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde Fatih Sultan Mehmet için kullanılan "Sultan meşkte" ifadesi büyük tepki topladı.

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.

KADIN OYUNCULARIN DEKOLTESİ TEPKİYE YOL AÇMIŞTI

Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncuların dekoltesi ilk bölümlerde tepkilere yol açmıştı.

"SULTAN MEŞKTE" REPLİĞİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Dün akşam ekrana gelen 3. bölümde ise yine tepki çekecek bir sahne yayınlandı. Dizide Çandarlı Halil Paşa'yı canlandıran Çetin Tekindor, Fatih Sultan Mehmet'i sordu. Kapıda bekleyen Delibaş ise "Sultan meşkte" diye yanıt verdi. Sonrasında dans eden kadınlar ve yemek sofrası gösterildi. Dizide geçen "Sultan meşkte" repliği büyük tepki topladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Sultan Mehmet Kenan İmirzalıoğlu Çetin Tekindor Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (104)

MARSLI:

Sultanların çoğu meşk yapıyordu zaten sarayda ne var ki bunda kadın düşkünü padişahların hepsi

11
27
yanıtYanıtla
CONI:

bu millet osmanliyi 7x24 namaz niyaz bisey zannediyo galiba, osmanlida sarap zevki sefa hat safadaydi.

11
22
yanıtYanıtla
ahmet kurt:

senin gibi coniler öyle yazar tabi karşındaki peygamber övgüsü almış bi komutan ağzın laam kokuyo

yanıt19
yanıt6
Hayat:

Ya artik iyice isi gucu biraktiniz dizi pesinde kosuyorsunuz.adi ustunde dizi 500yil onceki olaylarin tipa tip aynisini yansitacak deyil.beyenmiyorsaniz izlemeyin insanlarin sahsina hakeret eden sizlermi mukemmelsiniz.dizi adi ustunde dizi hayatin ta kendisi deyil.tarihi birebir yansitacak deyil.

11
21
yanıtYanıtla
gökhan:

biz dizinin değil, fatihin peşindeyiz. dizi peşinde olan sensin. farkında değilsin.

yanıt13
yanıt3
Gerek Duymuyorum:

DEĞİL YAZAMAYAN BİRİNİN SÖZÜNÜ DİKKATE ALACAK DEĞİLİZ

yanıt4
yanıt2
CEZA:

Yahu filmi izmedinizmi bu nasıl bir karalama kampanyasıdır. her bölümde bir bir skandal parolasıyla yola çıkıyorsunuz. Filmi izleyen bebe bile anladıki sultan kendini kamufule etmek için böyle bir oyun tertiplemiş. Kaldıki kullanılan kelime meşk: kelime anlamı . . alışmak ve öğrenmek için yapılan çalışma, alıştırma. şimdi ne var bunda sultan meşk te. Diyelimki dedilerki sultan meşkte (hayu sultanlar hiç eğlenmezlermi) sultanlar robotmuydu. film gayet yerinde ve bazı şeyleri çok iyi anlatıyor

18
7
yanıtYanıtla
osmanlı:

yuhhh ulann huhhh hz . muhammedin müjdelediği komutanı ne hale getirdiniz allah sizleri ıslah etsin

15
6
yanıtYanıtla
Busra kaya:

Allah askina diziyi izlemede kotulemeyin . Fatih meskte diyor odada kizlar oynuyor ama fatih aslinda kendi gizli divaniyla gorusmede .candarliyi kandiriyorlar . Kadinlarin giyimi uygun degil dogru. Ama bu tamamen fatihin zekiligni gosteren bir olay .

7
13
yanıtYanıtla
gökhan:

mantıktan yoksunsunuz. çandarlının yerinde olsam, bu olayı gördükten sonra bende fatihe düşman olurum.

yanıt2
yanıt2
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title