Haberler

'Medine' Tweeti İle Eleştirilere Hedef Olan Berna Laçin, İnstagramını Yorumlara Kapattı

Güncelleme:

Oyuncu Berna Laçin attığı 'Medine' tweeti için hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan" açılan davadan dolayı, sosyal medya hesabını yorumlara kapattığını duyurdu.

Berna Laçin, hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama suçundan" açılan dava sonucu, sosyal medyadan gelebilecek olumsuz mesajlara tedbir olarak, instagram hesabının yorum kısmını şimdilik kapatacağını takipçilerine duyurdu.

PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

"İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" diye tweet atan Berna Laçin hakkında, "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlatılmıştı.

'Medine' Tweeti İle Eleştirilere Hedef Olan Berna Laçin, İnstagramını Yorumlara Kapattı

Berna Laçin sosyal medya hesabından şu sözlerle takipçilerine seslendi;

"GÖNLÜNÜZÜ KARARTMAYIN"

Sözünüzü gönlünüzü karartmayın. Zor zamanlardan geçmek güzeldir çünkü yanında olan dostları görür, beklemediğin seslerin güzel sözleriyle mutlu olursun. Beni yanlış anlayanlara hatta bilerek çarpıtıp kaos ortamı yaratanlara karşı yanımda olmanıza müteşekkirim.

"ÇİRKİN TARTIŞMA ORTAMINA GİRMEYİN"

Yine de benim meramımı doğru anlatmak gayretiyle dahi olsa lütfen çirkin tartışma ortamlarına girmeyin, insanları birbirine düşürmek isteyen zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Her zaman yaşamdan, birlikten ve çalışmaktan yana olmak bize düşen. İftira atanlara inananlar elbette gün gelip üzülecek. Olsun biz bugün dövüşür yarın barışırız. Yeter ki niyetler iyi olsun.

"YORUMLARI KAPATIYORUM"

Yorumları kapatıyorum şu an çünkü karşılıklı taraf yaratmaya çalışanlara izin vermek istemiyorum . Kavga ortamı ve kaostan beslenenler yüzünden durduk yere gönlünüz sözünüz kararsın istemiyorum

"LAŞ ATIŞMALARI OLSUN İSTEMEM"

Yoksa küfür etmişler ne olacak, küfür çıktığı ağzın kiridir ve yalnız kendini zehirler. Twitter bulanık da olsa akar gider ama burada yazılanlardan sebep laf atışmaları olsun istemem. O sebeple şu ara yorum yok sonra muhabbete yeniden koyuluruz nasıl olsa. Kalın sağlıcakla.

İşte o paylaşım;

'Medine' Tweeti Yüzünden Eleştirilere Hedef Olan Berna Laçin Sosyal Medya Hesabı İnstagram'ı Yorumlara Kapattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Berna Laçin Magazin Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500

Yorumlar (104)

YOBAZ SAVAR:

takma kafana berna abla senin güzel yüzün hiç solmasın arabın peşinden giden yobazlar senin atığın tırnak olamaz hepsi ortaçağdan kalma nursuz iblisler kendilerine hayırları yok hepsi birbirinin islam adına kafasını kesen insanlık dışı cehennemlik yobazlar

8
21
yanıtYanıtla
01:

mal . . . isminin hakkini ver kendini imha et . . . senin arabtan farkin ne onlar münafik sen küllü münafik. .

yanıt3
yanıt7
Berfin öz:

Boş ver Berna hanım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

13
16
yanıtYanıtla
TOPÇU:

ANADOLU BERNAÇİNO YA BU KADAR PATLIYORKEN, SEN AĞZINI KAPA İSTER İSEN, ARAYA GİRME KİRLENİRSİN. . DÜNYA TECAVÜZ SIRALAMASINDA; YÜZDEYE VURDUĞUNDA ABD, ARJANTİN, AVUSTURYA, HİNDİSTAN, ALMANYA VS GİBİ ÜLKELER BAŞI ÇEKER İKEN NEDEN MEDİNE HAKKINDA İFTİRA TAŞIYAN BİR SIRALAMA YAPIYOR. . MİLLETİ KIZDIRAN. MİLLET BERNAÇİNO YA BUNU SORUYOR. . MİLLETİN KIZDIĞI MEDİNE ÜZERİNDEN İSLAMA GÖNDERME YAPMA SİNSİLİĞİ. .

yanıt3
yanıt3
Efsane34:

AĞZINDAN SALYALAR AKIYOR. . DÜNYADA ÖRNEK VERECEK YER BULAMADI GALİBA ÇOK ZEKİİ YA ŞARK KURNAZI HEMEN GERİ VİTES. . .

15
12
yanıtYanıtla
SADO:

Yok mu bunun evine yakın oturan dışarıya adım atmaya bile cesaret etmemeli

12
14
yanıtYanıtla
hoşgörülü ol az:

sizin gibi dengesizler yüzünden yaşanmaz bir ülke haline geldi Türkiye. doğru veya yanlı ne olursa olsun korkutmak senin haddine değil . hoooşşşşşt

yanıt7
yanıt1
MAKIF:

Yapacağımız fiili bir saldırı bize zarar verir. bunlara gerek yok. Biz Rabbime havale edelim O hak ettiği cezayı verecektir.

yanıt1
yanıt0
Uzun ince bir yoldayım:

Elinde çok güçlü sihirli bir sopa olsa ve tek bir dokunuş tek bir kullanma şansın olsa, kendinimi değiştirirdin yoksa tüm insanlarımı?Kendine bunu sor. Ve ayrıca Şiddet çözüm olsa sopa yiyen tüm canlılar Oxfort Üniversitesinden mezun olurdu. Haksızmıyım usta başka türlü çözmek lazım. . . . . .

yanıt5
yanıt0
Kuzey:

Yorumları kapatacağına o pis çeneni kapatsaydın ya.

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title