Haberler

Mayolu pozlarından dolayı eleştirilen Ebru Şallı'ya kocasının eski eşinden skandal gönderme

Güncelleme:

Mayolu pozlarını paylaştığı için eleştirilen Ebru Şallı, "Ölen çocuğum benim mutlu olmamı isterdi, ben de onu yerine getiriyorum" dedi. Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin ise ünlü mankenin bu sözlerinin ardından skandal bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı. Geçirdiği zor günlerin ardından eşi Uğur Akkuş'la birlikte gözde tatil beldesi Bodrum'a giden Ebru Şallı, son dönemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu.

Ancak bazı takipçileri yaptıkları kötü yorumlarla Ebru'yu çileden çıkardı. Acılı anne, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla yorumlara adeta ateş püskürdü. Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin ise Ebru Şallı'nın kendisini eleştirenlere verdiği cevapla alay eden bir paylaşım yaptı.

ŞALLI'YA SKANDAL GÖNDERME

Ebru Şallı, mayolu pozları için yapılan eleştirilere "Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim" demişti. Gonca Derin ise dün akşam Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Arkadaşlar hep mayoluyum diye eleştiriyorsunuz ama ölen ablamın vasiyetiydi. Marka olanlarla verdiği pozlar tamamıyla onun için... Canım ablam hep aklımdasın. Tövbe tövbe ya" dedi.

Derin'in isim vermeden yaptığı bu skandal paylaşım Ebru Şallı'ya gönderme olarak yorumlanarak sosyal medyada gündem oldu.

Mayolu pozlarından dolayı eleştirilen Ebru Şallı'ya Gonca Derin'den skandal gönderme

TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI

Gonca Derin, 10 yaşındaki çocuğu kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ebru Şallı için taziye mesajı yayınlamış ve başsağlığı dilemişti. İki çocuk annesi olan Gonca Derin, Ebru Şallı ile evli olan eşi Uğur Akkuş'tan iki yıl önce boşanmıştı.

Ebru Şallı, geçtiğimiz yıllarda evliliği resmi olarak bitmeyen Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başladığı için Gonca Derin ile birbirine gönderme yapmış ve günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gonca Derin Ebru Şallı Uğur Akkuş Instagram Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500

Yorumlar (93)

Vatandas:

Baska bir kadin icin karisini bosayip seni alan adam unutma ki gun gelir baska kadin icin seni de bosayacak. Nikahli Karisini aldatan erkeklerden size sadik kalacagini beklemeyin hayaldir bu !

43
7
yanıtYanıtla
EBRU KENDİNİ REZİL EDİYON:

Ebru gördün mü bak herkez senle dalga geçiyor mayolu poz paylaşıp 10 yaşındaki oğlum mayolu pozlarıma bayılıyordu onun için paylaşıyorum ne demektir yav

42
5
yanıtYanıtla
Songül:

Ne kadar safsın cahilsin kadının ne demek istediğini dahi anlamamışsın

yanıt0
yanıt0
mila:

Rezil goncamidir ne dir o çok biliyorsunuz.

yanıt1
yanıt0
mila:

olabilir ne giyeceğini sizemi soracakti bu onunla oğlu arasindaki bir konuşma.. evet çok güzel pozlari ve mayolari var.. sen ayağini kafana kaldirda görelim.. oğlu hayrandi evet.. anneme aşığim diyordu, annemi çok seviyorum diyordu.. sizene kardeşim yaziklar olsun ayip size..

yanıt1
yanıt0
Gul kokusu:

GONCA HELAL SANA... MUKEMMEL... O SENIN VE BASQALARININ HAYATLARINI MAHV ETDI. ALMA MAZLUMUN AHINI, CIKAR AHESTE -AHESTE... MUKEMMELSIN.

23
12
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Yemeye alışmış olan kudurmuştan beter olur. yemeden duramaz. Ebru gibiler yas nedir bilmez.

24
10
yanıtYanıtla
Almanya39:

Bunlarda Bizim gibi Allah korkusu denen birsey yokki, vefat ettiği ogluna bir az saygi ve sevgisi olsa bunu yapmazlar,edep yahu..

25
5
yanıtYanıtla
OKUR:

allah kimseye evlat acısı yaşatmasın fakat, evladının acısınıda magazinselleştirecek kadar da şöhret budalası yapmasın

26
2
yanıtYanıtla
Sevaseva29:

Reklm yapsa hastaligi suresince coklari gibi bin defa acitasyon yapardi.gundemde kalirdi.ama yapmadi ki ihtiyaci da yok.Ebru Salli degil de millet kadinin pewini birakmiyor.reklam yapmaya caliwmiyor aksine bu olay uzerinden bir cok insan prim yapmaya caliwiyor.

yanıt1
yanıt0
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title