Haberler

Matrix 4 filminin çekimlerinden ilk görüntüler sızdırıldı

Güncelleme:

Milyonlarca sinemaseverin merakla beklediği Matrix 4 filminin çekimleri önceki gün San Francisco'da başladı. Çekimlerin başlamasının ardından setten görüntüler ve filmin konusuna ilişkin birkaç sızıntı paylaşıldı.

Heyecanla beklenen bilim kurgu ve aksiyon konulu Matrix 4 filmi setinden yeni bir görüntü sızdırıldı. Görüntüde yer alan ipuçları; Trinity'nin (Carrie-Anne Moss) orijinal üçlemede Neo'nun (Keanu Reeves) sahip olduğuna benzer yeni güçleri elde etmiş olabileceğine işaret ediyor.

TRINITY DAHA DA GÜÇLENECEK

Setten paylaşılan görüntü, Trinity'nin Neo'ya uçmayı öğrettiğine dair yorumları da beraberinde getirdi. Zira, söz konusu karelerde oyuncular (ya da dublörleri) bir binadan aşağı atlıyor, havada durup süzülmelerinin ardından Trinity, Neo'nun elini tutuyor ve göğe doğru yükseliyorlar. Matrix'in son serisinde karşımızda farklı güçlere sahip bir Trinity bulabiliriz

MORPHEUS YİNE NEO'NUN YANINDA

Morpheus'un yeni uyanmış bir Neo'ya Matrix'i nasıl kontrol edeceğini öğrettiği ve insanüstü eylemler gerçekleştirmesine izin verdiği bir sahne de görüntüde yer alıyor.

Warner Bros yapımı Matrix 4 filminin 21 Mayıs 2021'de gösterime gireceğini de belirtelim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Carrie Anne Moss Keanu Reeves Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (12)

nelson mandalina:

sinema olmuş 40, 50 lira kimse kusura bakmasın internete düşünce izlerim 40, 50 lira iki günlük mutfak masrafım

22
4
yanıtYanıtla
Samur:

Seni kazıklıyor olmasınlar?Nerede 40 lira istiyorlar?Hangi sinema salonu yaz bilelim?

yanıt1
yanıt1
RACO:

adam 2 kişilik demeye getiriyo arkadaş evli anlamadınmı hala:)))evli olunca sende böyle herşeyi iki kişilik hesaplarsın:)))

yanıt0
yanıt0
Forza BEŞİKTAŞ:

2000li bebeler bilmez . . . :)

19
2
yanıtYanıtla
RACO:

''birkaç sızıntı paylaşılmış'' ne biçim haber yapıyosunuz dili kullanmanız sıfır Türkçe''yi bilmiyorsunuz daha haber yapıyorsunuz

12
0
yanıtYanıtla
hikmet:

ya adam 3 kurus maas aliyor. zannetmiyorum ki tek derdi gramer olsun. yazik tabii. . .

yanıt2
yanıt0
few:

gerçekten doğru söylüyorsun üstte trinity yeni özellik kazanmış galiba diyor, altta neoya uçmayı öğrettiğini söylüyor, yazdıktan sonra bir okusalar

yanıt3
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sinema tarihinde bence yüzüklerin efendisi bambaşka tabi ama,kesinlikle bilimkurgu dalında çığır açan filmdir matrix,bekliyoruz bakalım

5
1
yanıtYanıtla
dc:

yaş kaç coşkun

yanıt2
yanıt0
40 Gün:

Selamun aleyküm. Matrix film hayranları beklemekte hadi hayırlısı.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title