Haberler

    Maskeler aksesuara dönüşüyor

    Güncelleme:

    HER TARZA UYGUNDeFacto, 'Evde Kal' ve 'Sosyal Mesafeyi Koru' gibi sloganların da yer aldığı, tişört ve maskelerden oluşan özel bir koleksiyon hazırladı.

    HER TARZA UYGUN

    DeFacto, 'Evde Kal' ve 'Sosyal Mesafeyi Koru' gibi sloganların da yer aldığı, tişört ve maskelerden oluşan özel bir koleksiyon hazırladı.

    Louis Vuitton, Dior, Prada, Balenciaga gibi markalar şimdilik medikal maske üretiyor. Ancak logoları kullanılarak evde yapılmış modeller sosyal medyada oldukça popüler.

    Beymen ise Beymen Club ve Academia markaları altında her giyim tarzına uygun maske hazırladıklarını ve çok yakında satışların başlayacağını açıkladı.

    Mango, GAP, Banana Republic, Re-done, Rag&Bone ve Staud gibi birçok dünya markası da maske tasarımlarını meraklılarına sundu bile.

    LC Waikiki de birkaç gün önce yaptığı paylaşımla yıkanabilir maske satışlarına başladıklarını duyurdu.

    HEM GÜNEŞTEN HEM SALGINDAN KORUYOR

    Siperlikler de bir 'moda aksesuarı' olma yolunda... Boyner, özel tasarımlı, şapkalı siperlik modelleriyle hem güneşten hem de salgından aynı anda koruyabilecek bir modele imza attı. Elde edilen gelir Lokman Hekim Sağlık Vakfı'na bağışlanacak.

    DÜĞÜN ŞIKLIĞI İÇİN

    Bu dönemde evlenen çiftlere gelinlik ve damatlıkla uyumlu maskeler eşlik ediyor. Bir süre önce evlenen oyuncu Didem Balçın ve eşi Can Aydın da 'Mr & Mrs' yazılı maskeleriyle trende uyum sağladılar. Yakında düğün aksesuarı satan markalarda farklı tasarımları görmeye başlayacağız.

    FANATİKLERE ÖZEL

    Spor kulüpleri de harekete geçti. Fanatikler için takımların amblem ve renklerini taşıyacak maskeler tasarlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe geçen hafta maske satışlarına başladı. Trabzonspor ise çok yakında özel tasarım maskelerini taraftarlarıyla buluşturacak.

    Bu maskelerin birçoğu, tıbbi maskelerin üzerine takılabilecek bir aksesuar olarak kullanılmalı!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Louis Vuitton Evde Kal Prada Dior Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title