Haberler

Mardin'de Mahsun Kırmızıgül'ün Dizi Setini Bastılar

Güncelleme:

Yapımcılığını Boyut Film - Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği 'Kadim Dostum' dizisinin Mardin'deki setini vatandaşlar bastı.

Sanat yolculuğuna müzikle başlayan Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Kadim Dostum’ setini halk bastı. Müziği bıraktıktan sonra ‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’ ve ‘New York’ta Beş Minare’ gibi toplumsal sorunları konu alan başarılı filmlere imza atan Kırmızıgül daha sonra ‘Hayat Devam Ediyor’la dizi sektörüne giriş yapmıştı.

HALK YANLIŞ ANLADI

İlk dizisinden sonra ismi ‘ Mardin İşi’ olarak açıklanan ancak daha sonra ‘Kadim Dostum’ olarak değiştirilen dizi için kolları sıvayan Kırmızıgül’ün setinde olay çıktı. Mardin’de dizinin çarşıda yapılan çekimlerini halk yanlış anlayınca ortalık karıştı. Dizinin geçen cuma günü çarşıda yapılan ve hareketli sahnelerin yer aldığı çekimleri halk yanlış anlayınca kavga çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bir grup saldırgan set ekibine kadın erkek demeden saldırdı.

EMNİYET GÜÇLERİ MÜDAHALE ETTİ

Olaylarda bir set çalışanının kolunun kırıldığı iddia edildi. Emniyet güçlerinin gelmesiyle ortalık yatışırken, olayların yanlış anlamadan dolayı çıktığı öğrenildi. Başrollerinde İlker Aksum, Damla Aslanalp, Murat Eken, Metin Yıldız, Cihat Tamer, Ünal Silver ve Eren Hacısalihoğlu’nun yer aldığı dizi yeni yayın döneminde Fox’ta ekrana gelecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül New York Mardin Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

MEDENİYET YUMAKLARI:

Hanzolar ne bilecek medeniyeti, demokratik tepki koymuşlar her zamanki gibi kadın erkek ayırt etmeden mağaradan inmiş gibi saldırmışlar, vohuley vaharey habarey diyerek

27
27
yanıtYanıtla
benydogan63@hotmail.com:

mal mısın koçum???

yanıt0
yanıt0
vatanvatan@hotmail.com:

ulan geblo ne konusuyorsun sen

yanıt0
yanıt0
ADIMI YAZMIYORUM:

Yalan kimsesnin kimseyi yanlış anladığı yok mardin gibi medeni olan bir şehri salak yerine koyamazsınız Mahsun kırmızıgül ve ekibi esnafı perişan etmiş sözünü tutmamış iş yerlerini harap etmiş tepkileri o dur herkez filmle gerçeği ayırt edebilecek kapasitede..

34
10
yanıtYanıtla
EY MARDİN ,YOK MU BAŞKA DERDİN !!!:

NE İŞİNİZ VAR MARDİN '' DE, BULA BULA MARDİN''İMİ BULDUNUZ DİZİ ÇEKECEK.ŞAHSEN BEN ,ÜSTÜNE MİLYON VERSELER MARDİN''E GİTMEM.HİÇ BİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN,KÜLTÜR SEVİYESİ DÜŞÜK ,İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ KİŞİLERİN YAŞADIĞI ,YOBAZ BİR YER !!!

17
27
yanıtYanıtla
SİVRİHİSAR:

MAYMUNLAR CEHENNEMİNDEN DİZİ ÇEKMEYE KALKARSAN KAFANI BİLE KESERLER.

20
16
yanıtYanıtla
merdinrozerin0412@hotmail.com:

ulan batı illerinde Suriyelilere bile saldıran sizler. daha geçenlerde malatyada film setinde yunan bayrağı asanlara saldıran sizler. biz mardinliler saldırdık mı kendiniz barbarlığınızı unutuyorsunuz. kaldı ki siz evrim geçiren son kişilersiniz. orta asyada gözleriniz çekikti mardinliler gözünüzü açtı.

yanıt1
yanıt0
AYHAN ÇETİN:

diyarbakırda abd nin iftar çatırını talan ettiler,yanlış anlaşılmaymış.burda filim seti ekibini dövdüler yine yanlış anlaşılma.:)) neresi doğru bunların

27
8
yanıtYanıtla
ahmetahmet@hehe.net:

eli kanlı abd nin iftarina ihtiyacımız yok belki sizin vardır çok meraklı gördüm seni.

yanıt0
yanıt0
SUBAY:

Kürt asıllı Türk vatandaşıyım. Ama bunlar gerçekten ülkeye zararlı insanlar.. Turist kaçırma kaçakçılık her türlü yol ve memnuniyetsizlik bunlarda

12
22
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title