Haberler

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt Veda Notu Bırakarak Hesaplarını Kapattı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterine hayat veren Mehmet Akif Alakurt, veda notu bırakarak sosyal medya hesaplarını kapattı.

3 sene önce oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, son dönemde sosyal medyadaki mesajlara verdiği cevaplardan dolayı gündemden düşmüyor.

"TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR"

Brezilya'ya gittikten sonra Kaş'ta bir çiftliğe yerleşen Mehmet Akif Alakurt, özellikle başrolünü Oktay Kaynarca ile paylaştığı 'Adanalı' dizisiyle ilgili gelen mesajlara çok öfkelenerek canlandırdığı Maraz Ali karakterini suçlamıştı. Yakışıklı oyuncu, ilk bölümü 7 Kasım 2008'de yayınlanan ve 7 Kasım 2010'da da final yapan "Adanalı" dizisinde gözünden sakındığı köpeği Rıfkı'yla ilgili sorulara bile sert tepki göstermişti. Oyuncu, Maraz Ali karakterinin topluma kötü örnek olduğunu da söylemişti.

"BU SAYFAYI KAPATIYORUM"

Mehmet Akif Alakurt, paylaştığı veda mesajında şunları söyledi: "Adanalı ile ilgili son olarak şunu söyleyip bu sayfayı kapatıyorum sevgili arkadaşlarım. Maraz Ali karakteri dizideki diğer tüm karakterler gibi soytarı bir karakter olarak yazılmış bir karakterdir .(Bunu ben işin içine girdikten sonra ve karakter yorumlamasını gördükten sonra fark ettim.) Bizim verdiğimiz şekille bir şeye benzemiştir. Bunu masa arkasında çok iyi bilirler ama dile dökme cesaretleri yoktur. (Analiz etmek için projenin bütünü içindeki farklılıklara dikkat etmeniz yeterlidir."

"KRAL" YAZAN TİŞÖRTÜYLE POZ VERİP HESABINI KAPATTI

"Arkadaşlar burada yazılan hiçbir yazı trajik ya da sitemkar yazılmıyor. Realist yazılıp paylaşılıyor" şeklinde bir mesaj daha yayınlayan Mehmet Akif Alakurt, aradan 2 gün geçtikten sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden son bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu yanında kurt köpeği, elinde içki bardağı ve üzerinde kral yazan tişörtüyle tek başına oturduğu pozunu yayınladıktan sonra sosyal medya sayfasını tamamen kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Oktay Kaynarca Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

SeyYah:

sonradan pişmanlik duymus bir diziden ayrıyetten adam dizisi tutmadı diyen arkadaslar istese gene bisuru teklif gelir adama oyunculugu basarili ve adama gereksiz yere hakaret ediyorsunuz hos degil ulke zaten yaşanilcak gibi degil insanlarimiz cok degişti eskiden biraz masumiyet diye birşey vardi artık yok bizim insanımız hep pislik pesinde nasil gecirsem nasıl etsem dusuncesindeler herzaman hele birinin hatasını yakaladımı baslarlar böyle hakaret etmeye yazık. . .

195
1
yanıtYanıtla
Feride.ismet:

Mehmet bey kimseyi umursamayın.ben demreliyim.kafaniz rahat olsun.bazi insanlar hiçbirşeyi haketmiyo.o insanlarda sosyal medyada gereksiz...

128
3
yanıtYanıtla
Vur:

Boş işler

48
1
yanıtYanıtla
KOZANLI:

KAYBOL DİNGİLLL

0
35
yanıtYanıtla
metin:

Adam gibi adam helal olsun en iyisini yapmış embesillerle uğraşmak ömrünü kısaltır DEĞMEZ Kendisini tebrık ederim

28
2
yanıtYanıtla
aruzadana:

bir rahatsuz daha. . . memleket rahatsuz dolu ya la. .

yanıt0
yanıt3
sibel:

ARUZADANA ne yazdın anlamadım Türkçe yazsaydın bari Laa Alfabeyi yeni öğrendin galiba aynen memleket senin gibi rahatsuz dolu sen önce okuma yazmayı doğru Bi öğren ondan sonra buralarda yorum yap Rahatsuz

yanıt1
yanıt0
Eylem Yıldırım:

Cahil bir toplumda oyuncu olmak bu kadar zor olabilirdi adamı çileden çıkarıp sonra suçlu damgası vurdular burası Türkiye ben onun hayranıyım ve yiğit namıyla alınır diyorum KRAL TAHTIN SENİ BEKLİYOR ??...

26
3
yanıtYanıtla
memati:

HELAL SANA ADAM GİBİ ADAM

13
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

adamı oynadığı rolden dolayı linç etmek de ne demek ya. nasıl insanlar olduk. adam işini yapmasın mı. her kötü rolde oynayan böyle mi yapılmalı. adamı hesabı kapatmak zorunda bırakmışlar ya. al adam kaçtı başka ülkede. çok değerli insanlar olsak değerli oyuncu dr bilim insanı kaçmaz bizden

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title