Haberler

Kibariye'ye 4 bin TL'lik saç yapıp parasını alamayan kuaför, isyan etti

Güncelleme:

Kadıköy'de bir kuaföre gelen sanatçı Kibariye, 4 bin 200 lira değerinde kaynak saç yaptırdı. Şarkıcı işlem sonrası herhangi bir ücret ödemeden merkezden ayrıldı. Ücret talep etmek için Kibariye ve eşine ulaşmayan çalışan işletme sahibi, numaralarının engellemesiyle adeta şaşkına döndü.

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz perşembe günü eşi Ali Küçükbalçık ile Kadıköy'deki bir kaynak saç yapan merkeze gitti. İddiaya göre Kibariye, 3 saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 lira tutarındaki borcunu ödemeden dükkandan ayrıldı.

KÜÇÜKBALÇIK, İŞLETME SAHİBİNİN NUMARASINI ENGELLEDİ

Ödeme alamayan iş yeri sahipleri ise Kibariye'nin danışmanı ile iletişime geçerek ödeme yapılmasını talep edince araya Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık girdi. Küçükbalçık ise bu tutarı ödemeyecekleri belirterek telefonu kapattı ve işletme sahiplerinin numarasını engelledi. Hayatının şokunu yaşayan işletme sahibi ise "Dükkanımıza dünya starı geldi diye düşünmüştük" diyerek yaşanılanlara tepki gösterdi.

Kibariye'ye 4 bin TL'lik saç yapıp parasını alamayan kuaför, isyan etti

"KİBARİYE HANIM İÇİN DÜKKANI MÜŞTERİYE KAPATTIK, ONLAR ÖDEME YAPMADI"

Yaşanan olaya ilişkin konuşan işletme sahibi Kiraz Kıran, "Kibariye Hanım dükkanımıza geldi. Kaynak saç işlemi yaptık. Normal müşteriden parayı önceden talep ediyoruz. Kibariye Hanımı görünce dükkanımıza dünya starı geldi diye düşündük. Önden ödeme talep etmedik. O da işlem sonunda tutan 4 bin 200 liralık borcunu ödemeden çıkarak gitti. Menajeri ile iletişime geçtik. Bizden IBAN numarası istediler, gönderdik. Elimize para geçmeyince bu sefer eşi Ali Bey'i aradık. Kendisi bize sponsor olmamızı teklif etti. Biz de bu teklifi kabul etmeyince bu parayı ödemeyeceklerini söyleyip telefonu suratıma kapattı. Halbuki biz Kibariye Hanımı görünce rahatsız olmasın diye dükkanı müşteriye kapatmıştık. Tüm personelimiz onunla ilgileniyordu. Keşke böyle olmasaydı" diye konuştu.

Kibariye'ye 4 bin TL'lik saç yapıp parasını alamayan kuaför, isyan etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kibariye Kadıköy Kuaför Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (8)

Aziz Gül:

Çingen kızında hatun olunmaz dilenmese çalmasa karnı doymaz

205
47
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

aynen

yanıt74
yanıt21
uCube :

Az uyanık değilsiniz var ya. Story çektirmeyi biliyorsunuz ama değil mi reklamınız olsun diye? Neymiş parasını vermemiş. O halde almadan yapmasaydın arkadaşım, almadan yapamam deseydin. Dünya starı geldi sanmış bir de. Fakir biri gelse yarın vereceğim dese, yapmazsınız ama değil mi? Böyle uyanıkları işte, böyle dize getirirler. ;))

154
66
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Çingene Saray verseler bahçesinde çadır kurar yaşar.

172
31
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

iyi yapmış 4 bin tl ye saçmı yapılır

4
32
yanıtYanıtla
Ahmet şanlı:

Çingene değil mi illa cingeneligini yapacak üstüne para vermediklerine şükretsinler

8
9
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

En ucuz reklam yolu haber olmak, burada gizlenmiş reklam var ..

3
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Kibariye bonkör biri 4bin ne ki niye vermesin

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title