Haberler

"Aklı başında ebeveyn izin vermez" diyen Bergüzar Korel uyardı: Çocuklarınıza Squid Game izletmeyin

Güncelleme:

3. kez hamilelik heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çocukların dünyanın gündemine oturan Squid Game'i izlemesine tepki gösterdi. Ebeveynlere seslenen oyuncu, "Rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin" dedi.

Netflix'te yayınlanan Squid Game dizisi dünya gündemine oturdu. Hatta izlenme rekoru kıran dizideki oyunlar, okul bahçelerinde bile oynanmaya çalışılıyor. Bu durumdan rahatsız olan eğitimciler ve aileler de sosyal medya üzerinden tepki göstermeye başladı. Dizinin çocuklar tarafından bu kadar izlenmesine bir tepki de oyuncu Bergüzar Korel'den geldi.

"AKLI BAŞINDA EBEVEYN ÇOCUĞUNUN BU DİZİYİ İZLEMESİNE NASIL İZİN VERİR"

Şimdilerden 3. bebeğine hamile olan güzel oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. 'Ama bütün arkadaşlarım izliyor' diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net 'bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.' Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?" dedi.

'Aklı başında ebeveyn izin vermez' diyen Bergüzar Korel uyardı: Çocuklarınıza Squid Game izletmeyin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Squid Game Instagram Haberler

500

Yorumlar (6)

Sansar Selim:

Berguzar korel samimiysen sevisme sahneleri ile dolu olan Turk dizilerinide izlemeyin dersin.Squad gamesde daha az cinsellik var bizim dizilerden.SAMIMIYSEN dersin.Ama para kazaniosun tabi bu sektorden bu yuzden diyemezsin :)

159
148
yanıtYanıtla
Servet öztürk :

Ammada abartmış öyle aşırı şiddet yok cinsellik bir sahne var onuda sardırdım 11 yaşındaki oğlumla severek keyifle tek seferde izledik okulunda herkez izlemiş baba okulda hep konuşuluyor diyor oynanan oyunlarla alakalı herhal çocukların ilgisini çekmiş yerli kıytırık dizilerden bin kat iyi çocuklar yerli dizimi izlesin

5
30
yanıtYanıtla
pentakill lol:

kesinlikle katılıyorum. bu dizi 18 değil 25 yaş aşağısı izlemesin. öyle bir diziyi etkilenebilecek yaş grubu var. hele bizim ülkemizde 25 yaş altı hepsi etkilenir.

21
4
yanıtYanıtla
sinan can:

sanane birader getirdiği kısıtlamaya bak hele sen bırak 25 i 18 yaşşında birine nasıl kısıtlama dersin adam oy veriir tek başına eve çıkacak yaşa gelir sanane

yanıt0
yanıt2
sinan can:

senin oynadığın haziran gecesi neydi ki bu diziye laf ediyorsun isteyen izler istemeyen izlemez sizin yerli romantik dram zımbırtılarınızı izlemek zorunda mı millet

4
7
yanıtYanıtla
Muhammet Ayazoglu:

Bencede izlenmemeli lazım ülkemizde okadar güzel dizi varken çocuklar için eski diziler var internetten açıp açıp izleyin …biz samimi değiliz istesek her şey elimizin altında çocuklarımıza sahip çıkalım onları güzel yetiştirelimki geleceklerini heba etmeyelim ..

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title