Haberler

    Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz arkadaşlarıyla Cadılar Bayramı'nı kutladı

    Güncelleme:

    Acun Ilıcalı'nın eski eşi mimar Zeynep Yılmaz, arkadaşının düzenlediği Cadılar Bayramı partisine katıldı. Zeynep Yılmaz, Harley Quinn kostümüyle damga vurdu. İşte detaylar...

    Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden başarılı mimar iş insanı Zeynep Yılmaz, geçtiğimiz gün yakın dostlarıyla Halloween coşkusunu evinde yaşayan isimler arasında yer aldı.

    Pagan ve Hristiyan kökleri taşıyan bir gelenek olan Cadılar Bayramı her yıl farklı kostümler giyerek ve çeşitli etkinliklerle, dünya çapında kutlanıyor.

    Yıllar geçtikçe Türkiye'de de kabul görmeye başlayan Cadılar Bayramı'nı yakın dostlarıyla kutlayan Zeynep Yılmaz, eğlenceli anlar geçirdi.

    Zeynep Yılmaz yakın dostlarıyla verdiği Cadılar Bayramı kutlamasından kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

    Yılmaz, geceye Harley Quinn kostümüyle damga vurdu. Yapılan etkinlikte atıştırmalıkların böcek şekli verilmesi dikkat çekti.

    Uzun sürede Cadılar Bayramı partisine birçok sosyetik isim de katıldı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Cadılar Bayramı Zeynep Yılmaz Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title