Haberler

Lüleburgaz'da yapılan Leman Sam konserine tepki

Güncelleme:

Türkiye 12 şehidine ağlarken, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde CHP'li belediyeye bağlı Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde dün akşam Leman Sam konseri yapılması tepki topladı.

Türkiye 12 şehidine ağlarken, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde CHP'li belediyeye bağlı Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde dün akşam Leman Sam konseri yapılması tepki topladı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 15 Aralık tarihinde yapılacağı duyurulan ve daha sonra 26 Aralık tarihine ertelen Leman Sam konseri, Türkiye 12 şehidine ağlarken yapıldı. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'ndeki konsere tepkiler büyüyor.

"Kınıyoruz"

Dün akşam gerçekleşen konsere tepki gösteren Bağımsız Türkiye Partisi (BPT) Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, "BTP İlçe Başkanı olarak vatandaşlarımızın bizi yoğun şekilde aramasına maruz kaldık. Konserin gerçekleşmiş olması ile ilgili tepkiler vardı. 12 şehidimizin üzerine ülke genelinde çok sayıda etkinlik iptal edildi. Zaten Lüleburgaz Belediyesi de etkinliklerin iptal edildiğine dair açıklama yapmıştı. Maalesef bu gece burada konser gerçekleşti. Lüleburgaz Belediyesi kendilerinin düzenlemediğini ifade etse de 15 Aralık'taki Leman Sam konserini iptal edilmiş ve ileri tarihe ertelenmişti. Bu şartlar altında yapılan etkinliği esefle kınıyoruz. Burada olmamızın tek nedeni Lüleburgaz halkının konuyla alakalı tepkisinin olması. Biz de görmeye geldik ve konserin gerçekleştiğini gördük" dedi.

"Esefle kınıyoruz"

Lüleburgaz Belediyesi'ne ait salonda yapıldığını, bahaneler üretildiği vurgulayan Demirelli, "Kendilerinde bahaneler üretiyorlar, kesinlikle belediyenin üstlenmediği konusunda. Fakat bu salonda yapılması zaten sorun. İptal edilmesi gerekiyordu. Burada olmaması gerekiyordu. Hangi firma ya da organizasyon şirketi ise bunu başka bir yerde yapabilirdi. Bu tesislerde olması tamamen yanlıştır. Bu sebeple ben BTP İlçe Başkanı olarak ve Lüleburgaz'da yaşayan bir vatandaş olarak gelen tepkiler üzerine buraya geldik ve esefle kınıyoruz" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Lüleburgaz Kırklareli Leman Sam Türkiye Etkinlikler Müzik Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (4)

Sl X:

Cumartesi günü şehit haberleri alındı Allah rahmet eylesin tepki olacak bişey yok tüm Türkiyede kutlamalar iptal olmadı yas 3 gün tutulur devlet nezdinde, yılbaşı 8 gün geçmiş oluyor üstünden kutlamalar iptal olmamalıydı

7
1
yanıtYanıtla
Sl X:

Türkiyede hiçbir kutlama iptal olmadı yılbaşı şehit haberi geldikten 8 gün sonra kutlanacak iptal olmamalıydı

5
2
yanıtYanıtla
Hatice Camci:

Tencere dibin kara, seninki benden kara...

2
0
yanıtYanıtla
Hatice Camci:

Tebcere dibin kara seninki benden kara...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title