Haberler

Lindsay Lohan İstanbul'da Ağlama Krizine Girdi

Güncelleme:

ABD'li yıldız Lindsay Lohan, İstanbul'a geldi. Havalimanında küçük bir sorun yaşayan oyuncu, gözyaşlarına hakim olamadı.

1.5 yıl önce sokakta yürürken kucağında Kur'an-ı Kerim'le objektiflere takılan ABD'li oyuncu, model ve şarkıcı Lindsay Lohan, önceki akşam İstanbul'a geldi.

BİR AYAĞI İSTANBUL'DA OLACAK

Bir dönem alkol bağımlılığı ve sansasyonel yaşantısıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncunun artık bir ayağı İstanbul'da olacak. Ümit Akbulut'un sahibi olduğu B4L şirketinin 2 milyon dolar (5 milyon 954 bin TL) vererek bünyesine kattığı Lohan, Atatürk Havalimanı'nda objektiflere takıldı.

SORUN YAŞADI

Alandan çıkmadan önce yanındaki arkadaşıyla yaşadığı küçük bir sorundan dolayı sinirden ağlayan Lohan'ın keyfi, otele doğru yola çıkmasıyla yerine geldi. Fotoğrafları çekilince yüzünü kapatan yıldız, kendisini bekleyen VIP araca binerek konaklayacağı The Grand Tarabya Hotel'e geçti.

İSTANBUL PAYLAŞIMLARI

30 yaşındaki Lohan sosyal medyadan İstanbul paylaşımlarına başladı. Dün erken saatlerde kalkan ve yatağın içinde çektiği selfie'yi Instagram'dan paylaşan Lohan "Yalnız olmak kendini bulmanın en iyi yoludur." yazdı.

OTELE TEŞEKKÜR

Son günlerde Rus nişanlısı Egor Tarabasov ile yaşadığı kriz ve Yunan işadamı Dennis Papageorgiou ile olan yakınlaşmasıyla gündemde olan Lindsay Lohan, Instagram'dan kaldığı otele teşekkür ettiği başka bir paylaşımda daha bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lindsay Lohan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title