Haberler

    Linda Evangelista: Tüm vücudum deforme oldu, insan içine çıkamıyorum

    Güncelleme:

    DEFORME OLDUM90'larda moda dünyasında en parlak dönemini yaşayan Linda Evangelista, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrasında vücudunun geri dönülmez şekilde deforme olduğunu ve bu yüzden insan içine çıkamadığını açıkladı.

    DEFORME OLDUM

    90'larda moda dünyasında en parlak dönemini yaşayan Linda Evangelista, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrasında vücudunun geri dönülmez şekilde deforme olduğunu ve bu yüzden insan içine çıkamadığını açıkladı.

    'TANINMAZ HALE GELDİM'

    Evangelista, Instagram hesabı üzerinden bu konuda uzun bir metin paylaştı. "Tanınmaz hale geldiğini" belirten Evangelista, yaşıtı olan birçok model çalıştığı halde neden kendisinin ortalıkta görünmediği sorusunun çok yöneltildiğini vurguladı. Buna yanıt olarak da "beş yıl önce yağ hücrelerini küçültmek amacıyla yaptırdığı estetik operasyonun kendisini zor durumda bıraktığını" anlattı Evangelista.

    'ÇOK ACI ÇEKTİM AMA HİÇBİR İŞE YARAMADI'

    İnsan içine çıkamadığını belirten Linda Evangelista bu sorunu çözmek için iki kez ameliyat geçirdiğini ve bu yüzden çok acı çektiğini yazdı paylaşımında. Fakat bu iki operasyonun da hiçbir işe yaramadığının altını çizdi. Bütün bunlar yüzünden derin bir depresyona girdiğini anlatan Evangelista kendinden tiksindiğini ve çareyi köşesine çekilmekte bulduğunu belirtti.

    DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

    Linda Evangelista, ilk kez estetik uygulama yaptırdığı sağlık merkezine karşı dava açacağını da ekledi.

    BİR DÖNEME DAMGA VURMUŞLARDI

    Linda Evangelista, moda dünyasında "efsane dönem" olarak nitelendirilen 1990'larda kariyerinin zirvesindeydi. O dönemde Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss,  Heidi Klum gibi modeller, podyumlarda fırtına gibi esiyorlardı. Gelin onların da yıllar içinde nasıl değiştiğine bir bakalım.

    FIRTINA GİBİ ESTİLER

    1990'larda moda dünyasında kariyerlerinin zirvesine çıkan iki model: Christy Turlington (solda) ve Cindy Crawford. Her ikisi de eskisi kadar olmasa da mesleklerini sürdürüyor. Crawford, yerini çoktan kızı Kaia Gerber'e bıraktı bile.

    MUTLU AİLE ANNESİ

    Crawford bugün 55 yaşında ve iki çocuk annesi. Rande Gerber ile mutlu bir evliliği var. Bu arada Crawford'un kısa süren ilk evliliğini Richard Gere ile yaptığını da hatırlatalım.

    O DA İKİ ÇOCUK ANNESİ

    Christy Turlington, bugün 52 yaşında . Onun da iki tane çocuğu var.

    NAOMI YILLARA MEYDAN OKUYOR

    Yıllara meydan okuyan Naomi Campbell, bugün 51 yaşında.

    BEBEK SÜRPRİZİ

    Campbell, son olarak 50 yaşından sonra sahip olduğu bebeğiyle gündeme geldi. Hala defilelere çıkan modelin, bebeğine taşıyıcı anne yöntemiyle kavuştuğu belirtiliyor.

    YAŞAYAN EFSANE

    Moda dünyasında "yaşayan efsane" olarak nitelendirilen Kate Moss, en parlak dönemlerini 90'larda yaşadı.

    ONUN YERİNİ DE KIZI ALIYOR

    Moss, bugün 47 yaşında. Mesleğini sürdürüyor ama podyumlardaki yerini kızı Lila Grace'e çoktan bıraktı bile.

    GENÇ YAŞINDAN BERİ PODYUMLARDA

    Helena Christensen de kariyerinin en parlak dönemini 90'larda yaşadı.

    52 YAŞINDA

    Christensen, son yıllarda modanın tasarımcılık kısmına yöneldi. Bir çocuk annesi olan Christensen, plaj giyimi koleksiyonları tasarlıyor.

    O DA BİR DÖNEME DAMGA VURANLARDAN

    Alman model Claudia Schiffer, bir döneme damgasını vuran modellerden.

    ÇOCUKLARINI BÜYÜTÜYOR

    Şu anda 52 yaşında olan Schiffer, bazı özel projelerde görev alıyor. İki çocuklu ve mutlu bir evliliği var Schiffer'in.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Christy Turlington Linda Evangelista Moda Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title