Haberler

Levent Kırca'nın Ölmeden Önceki Fotoğrafları İlk Kez Yayınlandı

Güncelleme:

Usta sanatçı Levent Kırca'nın vefat etmeden kısa bir süre önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Beyaz Tv'de ilk bölümüyle ekrana gelen moderatörlüğünü Ömür Varol'un üstlendiği Esra Harmanda ve Sinem Yıldız'ın yorumlarıyla canlı yayın olarak ekrana gelen "Sakın Kaçırmayın" adlı programda, usta oyuncu Levent Kırca'nın vefat etmeden kısa bir süre önce çekilmiş fotoğrafı yayınlandı.

Usta oyuncu Levent Kırca, 12 Ekim 2015'te karaciğer kanserine yenik düşerek hayata veda etmişti.

BU FOTOĞRAFLARDAN KISA SÜRE SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Yorgunluğu ve bitkinliği suratına yansıyan usta oyuncu, görüntüler kaydedildikten kısa süre sonra hayata veda etti.

Kırca'ya ait görüntülerin bir hayranı tarafından kaydedildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (51)

aceba:

aceba şuan öteki tarafta neyapıyorsun ki , din islam ve halk düşmanı dinsiz,

19
63
yanıtYanıtla
...:

Amerika ve İsrail i dost tutmadığı iiçin mutludur

yanıt38
yanıt5
ömer:

bazılırı gibi kolayı seçip iktidarın şakşakçılıgını yapmadı zoru seçip zalimin karşısında oldu. ruhun şad olsun usta

49
26
yanıtYanıtla
MAVİ:

CENNETLİK ADAM. SANAT İÇİN ŞEHİT OLDU.

26
46
yanıtYanıtla
doğrusu:

Şehitlik ALLAH yolunda mücadele ve hizmetlerde bulunan müslümanlar için ALLAH in mujdeledigi bir makamdır. Teselli bulmak için bu makami kullanmayin. Yok sanat şehidi yok demokrasi şehidi yok basin şehidi gibi sacmaliklari birakin artik

yanıt7
yanıt2
Şeyh Şamil:

İlk kez duyuyorum böyle bir şehitlik. Cahiliyet işte

yanıt1
yanıt1
ömer:

usta be bazı yalakalar gibi zalimin yanında olup kolay olanı seçmedin. aksine zor olanı seçtin zalim yöneticilere karşı halkının sorunlarını dile getirdin. amma gel görki nankörler sözde din savunucularının o pis agızlarından lagımlar akıyor. pis arap sevdalıları

36
22
yanıtYanıtla
Fetih 1453:

Atesi bol olsun

10
45
yanıtYanıtla
6868:

bakın zebaniler cehenneme kereste götürüyorlar

18
34
yanıtYanıtla
olur:

sen insanmısın . dünyayı senin gibiler mahvediyor.

yanıt29
yanıt7
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title