Haberler

Levent Kırca'dan Ağlatan Mektup

Güncelleme:

Temmuz ayından beri karaciğer kanseri sebebiyle kemoterapi gören Levent Kırca, onur ödülü aldığı törende hastaneden yazıp gönderdiği mektupla herkesi duygulandırdı.

Bu yıl 5. defa Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında Yaşam Boyu Onur Ödülü alan usta tiyatrocu Kırca, İstanbul'da devam eden tedavisi nedeniyle törene katılamadı. Törene yerine katılan oğlu Oğulcan Kırca, babasının tören için yazdığı mektubu okudu.

İŞTE KIRCA'NIN DUYGUSAL MEKTUBU:

"1974'te TRT ile girdim hayatınıza. O günden bu yana bayağı bir zamanınızı aldım. 41 yıl... Teşekkür ederim size, anılarınızda bana yer açtığınız için" cümleleriyle başlayan Kırca, mektubunda 'iki kardeşin çorap için kavga etmesi, komşu çocuğu kardeşlerden birine saldırınca bitmesini' anlatarak ülkede yaşanan sorunların bi sonu olacağını hatırlattı. 'Güzellikler paylaştıkça değerlenir, kötüler çoğaldıkça kanıksanır' diye devam eden Kırca, "İnsan olarak birbirimizi sahiplenmek, birleşebilmek için uzaylıların dünyayı istila etmesi mi gerekir?" diyerek kavganın bitmesi dileğini paylaştı. Kırca mektubunu, "Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk'le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşça kalın!!" diyerek bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oğulcan Kırca Levent Kırca İstanbul Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

TCMobil-ANDROID:

Kötü yorum yazanları kınıyorum. Levent kırca ekmeğini yediği ülkeye ihanet etmiyor hiç olmazsa cumhuriyeti savunuyor insanlar inançlarında özgürdür.biz müslümanlığı peygamberimizden öğrendik partilerden değil.vicdan ise insanın içinde olan birşeydir.olmayanlar ise her türlü pisliği yapar. ALLAH şifa versin, biran önce iyileşir inşallah. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

28
64
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

EVET BU HASTALIKTAN ÖLECEĞİNİ BİLİYORUM. AMA ŞUNU UNUTMAKİ SEN ESPİRİLİ İNSANLARI KAHKAHAYA BOĞAN GÜLDÜREN GERÇEK HAYAT ARKADAŞISIN. İNSANLAR İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIP AHIRETİNİDE YAPTIN. SEN ALLAHIN SEVGİLİ KULUSU ASIL SENİ SEVMEYENLER GEBERSİN.

33
46
yanıtYanıtla
misafir:

güzel insan inşallah burada insanlıktan yoksun yaratıkların yazdıklarını okumazsın sana Allahım acil şifalar versin

27
23
yanıtYanıtla
AKP AKP AKP AKP:

HERKES YAPTIĞININ KARŞILIĞINI GÖRÜR. . . EN SAĞLAM YOL İSLAMDIR

27
20
yanıtYanıtla
sa:

burda yorum yapanlar aziz nesini yıllar sonra haklı bulan kesim gün gelecek levent kırcayıda kenan evrenide bülent ecevitide el üstünde tutacaksınız

14
31
yanıtYanıtla
alpaslan:

adam hala atatürk diyor bu adamı seviyodum ama konuşmalarından dolayı sevmiyorum levent ağabey hala atatürk diyon cumhuriyet diyon bunlar yalancı dünya nimetleri bi ALLAH PEYGAMBER de gerçek tarafa gidiyon

34
11
yanıtYanıtla
bug:

ıslak yünün içinden çekilen dikenli çalı gibi ruhu bedeninden çekilecek . . . ama tovbe kapıları son ana kadar açık belki imanlı gider . . .

25
19
yanıtYanıtla
palandökenli:

Git git gitiyin yerde görürsün göreceyini şunu istiyecen keşke dünyada olsam ama işişten gecti be komo

21
19
yanıtYanıtla
karamürselli deli hamdi:

acaba son şakası ne olacak . . .

16
21
yanıtYanıtla
adem:

birgünde agzindan Allah de Gavur

15
15
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title