Haberler

Leman Sam'ın Araplarla ilgili attığı tweet sosyal medyayı ayağa kaldırdı! İlk tepki Özgür Demirtaş'tan geldi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum için uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar." ifadelerini kullandı. Sam'ın paylaşımına tepki gösteren ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, "Bu tip ırk ve köken bazlı kafatasçı ırkçılık ise berbat bir şey. Sizi kınıyorum" dedi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Başakşehir'de lüks cipiyle köpeği ezerek öldüren Katarlı şahsa tepki gösteren ünlü sanatçı Leman Sam, sosyal medya hesabından eleştiri alan bir paylaşım yaptı.

"BUNLAR DAHA İYİ GÜNLER"

Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum için uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımdan sonra Sam'a sosyal ağlardan tepki üstüne tepki yağdı.

Leman Sam'ın attığı tweet sosyal medyayı ayağa kaldırdı

"SİZİ KINIYORUM"

Leman Sam'ı ilk eleştirenlerden biri, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş oldu. Demirtaş attığı tepki tweetinde, "Göçmen politikasını eleştirmek ayrı ve doğru. Sosyo-kültürel seviyeyi tartışmak ayrı ve doğru. Sınırların yol geçen hanı olmasını eleştirmek ayrı ve doğru. Bu tip ırk ve köken bazlı kafatasçı ırkçılık ise berbat bir şey. Sizi kınıyorum. Yazdığınızı görünce çok üzüldüm." ifadelerine yer verdi.

Leman Sam'ın attığı tweet sosyal medyayı ayağa kaldırdı

AK PARTİLİ BİRİNCİ'DEN SERT TEPKİ

Paylaşımla ilgili yüzlerce tepki tweetinden birini ise AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci attı. Leman Sam'ın tweetinin ekran resmini paylaşan Birinci, "Faşizm nedir, faşist kimdir?" dedi.

Leman Sam'ın attığı tweet sosyal medyayı ayağa kaldırdı

TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ

Leman Sam'ın paylaşımına bazı kullanıcılar destek verirken birçok kullanıcılar ise şiddetle kınadı. Ayrıca Leman Sam'ın attığı tweetin gerçek olmadığını düşünen bazı kullanıcılar ise "Hesabı mı hacklendi?" diye sordu.

İşte Leman Sam'a gelen bazı tepkiler;

-Irkçılık bir insanlık suçudur. Nokta!

-Sesinizi severdim ama artık sesiniz bile midemi bulandırıyor. Yazık.

-Elinize benzin bidonunu alıp yola mı çıkacaksınız?Yazıklar olsun sizi sevmiştik.

-Bu çirkin açıklamayla anladık ki hayvan sevginiz de yalanmış. Nefret ve ırkçılığınızla baş başa kalın.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Leman Sam Haberler

Bakmadan Geçme

LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (13)

Zulkarneyn :

Yani Yunanlilarin " siz anadoluya gelmeden önce burasi bizim topraklarimizdi" diyerek bize kin beslemesi de hakli oluyor bu kadının görüşüne göre. bitmediniz, igrenclik arıyorsanız cahiliye zihniyetinize aynada bakin. Bunlarin araplardan nefret etme sebebi ISLAM' dan nefret eden azınlık topluluk olmalarındandir. Chp zihniyeti...

91
72
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Leman Hanım, sakın doğru söylemeyin. Bizim halkımızın işine gelmez doğrular; linç ederler. Arap yalakası olmayan sevilmez bu ülkede.

75
72
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Araplar yıllardır bize kötü gösterildi. Nedense yahudi ve Avrupalı iyi gösterildi. Bize yüzyıllardır sıkıntı yaşatan yahudi ve avrupalı. !!!! Leman hanım sen Yahudileri ve avrupalıları iyi bil.

40
32
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Cesur Sanatçıları severim. Leman Sam tam olarak taşı gediğine koymuş ama Biraz ağır olmuş o kadar.!

26
12
yanıtYanıtla
diyarbekir:

bugüne kadar bu ülkeye ve insanına hiçbir faydası olmayan bu zavallı ateist sözüm ona türk olan kadın suriyede pkklılarla omuz omuza türk askeriyle beraber savaşıp şehid olan arap kardeşlerimize hakaret ediyor ama aynısını bir ecnebi yapsa onun adına işte bu şekilsiz tipler özür bile dilerler arap değilim kürdüm ama araba aynı şeyi düşünen inanın kendinden olmayan türk ve kürd içinde düşünüyordur bende diyorumki kininizde boğulup gebbberinnn

11
25
yanıtYanıtla
Antepli Antepli:

kınayanlar kına yaksın.her yer suoriyy dolu..gel gör antep urfa hatay gibi.ve çok seven varsa alsın evine suurriiy kardeşlerii.

29
4
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

leman hanımın söyledikleri doğru ama bunu dile getirirken uslubuna dikkat etmesi gerekirdi. yani ırkçılık yapması çok yanlış ve ırkçılık yaparak kimse bir yere varamaz. önemli olan kırmadan dökmeden rencide etmeden tepkimizi ortaya koymak lazım.

17
9
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Iktidara geleceklerini düşündükçe sesler daha gür çıkmaya başlıyor sanırım.

7
12
yanıtYanıtla
Mehmet Zeki Sercanoğlu:

BENCE ARAPLARI BIR TANITSAN KENDINI BIR DAHA ARKALARINI BIRAKMASIN

3
14
yanıtYanıtla
DİYOJEN:

Ne hikmetse İstemediğimiz her şey (allanıp pullanıp) koynumuza sokuldu.

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title