Haberler

Laure Favre-Kahn İstanbul'a Geldi

Fransız Piyano Virtüözü Laure Favre-Kahn, Bay İnşaat Artful Living tarafından düzenlenen 'Özel Gala Resitali'nde sahne aldı.
'Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi' ile sektörde farklı bir kulvar oluşturmayı hedefleyen Bay İnşaat,...

Fransız Piyano Virtüözü Laure Favre-Kahn, Bay İnşaat Artful Living tarafından düzenlenen 'Özel Gala Resitali'nde sahne aldı.

'Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi' ile sektörde farklı bir kulvar oluşturmayı hedefleyen Bay İnşaat, İstanbul Resitalleri'ne verdiği desteği bu yıl da sürdürdü. Bay İnşaat Artful Living tarafından düzenlenen 'Özel Gala Resitali'nde sahne almak üzere İstanbul'a gelen Laure Favre-Kahn, iki konser verdi. 15 Kasım Cuma akşamı Sakıp Sabancı Müzesi 'The Seed'de Bay İnşaat Artful Living misafirlerine özel 'Gala Resitali' gerçekleştiren sanatçı, 2013 Nisan ayında piyasaya çıkan, ünlü bestecilerin en güzel dans yapıtlarını kaydettiği 'Danses' albümünü seslendirdi.

Seray Sever, Belkıs Aksoy, Aykut-Banu Tarakçıoğlu, Murat-Beyza Aslan, Çağla Cabaoğlu, Esra Kaktüs, Gizem Tatlıcı, Özlem Güsar, Vedat Alaton, Merve Yöneyman ve Yelda Tiftik gibi isimler başta olmak üzere, iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlünün katıldığı geceye, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Erol-Ceylin Özmandıracı, Şafak-Stella Levi ve Taner-Nilgün Tombuloğlu ev sahipliği yaptı.

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, "İstanbul gibi değişen ve gelişen bir kentte, sanatın yaşama nüfuz etmesi çok önemli. 42 Maslak projemizde bunu sağlamak için üç perspektifli, bütünsel bir yaklaşımımız var. Sanat mimari tasarımda kendini hissettiriyor, fiziki mekanlarda ve alanlarda sanat eserleri ile proje içerisine yerleşiyor ve sunacağımız yaşam biçiminin sanatın entegrasyonu ile bütünsellik tamamlanıyor. Kendi projemizde sunduğumuz değeri daha da artırmak için, kentin sanat yaşamına da katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Dünyanın sayılı piyano virtüözlerinden Laure Favre-Kahn'ı sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduk" şeklinde konuştu.

Laure Favre-Kahn, 16 Kasım Cumartesi günü ise İstanbul Resitalleri kapsamında sahne aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title