Haberler

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Başrolünü Aras Bulut İynemli'nin üstlendiği Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını ekrana taşıyacak olan, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan Atatürk dizisi kadrosuna dünyaca ünlü isimleri katmaya devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrol olduğu diziye Harry Potter serisi ile ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson'dan sonra bir isim daha katıldı.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduEmma Watson

LA CASE DE PAPEL'İN BAŞROLÜ DE KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynadığı Helsinki rolü ile tanınan Sırp asıllı oyuncu Darko Peric, kadroya dahil oldu. Dünyaca ünlü isimlerle Türk oyuncuların bir araya geleceği Atatürk dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduDarko Peric

MÜZİKLERİ OSCAR ÖDÜLLÜ İSİM YAPACAK

Disney Plus'ın büyük projeleri arasında yer alan Atatürk dizisinin ilk sezonu 6 bölüm olarak hazırlandı. Dizinin müziklerini ise Zimmer, Interstellar, Dune: Çöl Gezegeni, Başlangıç, Sherlock Holmes, Karayip Korsanları gibi dünyaca ünlü projelerin müziklerini yapan Hans Zimmer üstelenecek.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduHans Zimmer

TÜRKİYE'YE OLAN SEVGİSİNİ DİLE GETİRMİŞTİ

La Case de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric, daha önce verdiği bir röportajda "Finlandiya şehri Helsinki karakterini oynamasaydın hangi şehri seçerdin" sorusuna "Türkiye'den İstanbul şehri" cevabını vererek sevgisini göstermişti.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Aras Bulut İynemli Darko Peric Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı?
500

Yorumlar (5)

Points Grup:

bayan arkadaş eşini şişko arkadaşta masadaki ortağınımı canlandırcak?

8
36
yanıtYanıtla
Ramcoll Ramcoll:

Vatana millete ne katkın var konuşuyon sen hayırdır

yanıt24
yanıt3
Points Grup:

ramcoll kardeş hayırdır bişeymi oldu inan senden çok katkım vardır benim sen sıkıntı yapma

yanıt0
yanıt3
no government:

babanın pişmanlığısın sen biliyorsun dimi

yanıt1
yanıt0
Zulkarneyn :

batılı kendi gibi olan kişileri destekler. bizim en büyük kaybımız batının iğrenç yönlerini medeniyet diye alarak sırtımızı medeniyet ve çağdaş ilimlerin merkezi olan islama ve müslümanlığa dönmemiz oldu.

20
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title