Haberler

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı 'Bu Tarz Benim'i İzliyor!

Güncelleme:

Komik videolar hazırlayan Yalan Tube ekibi Kurtlar Vadisi ile Bu Tarz Benim'i birleştirdi ve Polat'a, Survivor ve Adnan Oktar gibi ünlü programları izletti.

"Türk televizyonlarındaki görüntüleri değiştirerek, çarpıtarak, yalan dolan ile uğraşarak siz izleyicilere sunuyoruz." sloganıyla biribirinden komik videolar hazırlayan Yalan Tube ekibi Kurtlar Vadisi ve Bu Tarz Benim'i birleştirdi.

Polat Alemdar televizyon izlerken Bu Tarz Benim yarışması denk gelseydi nasıl tepki verirdi?

POLAT 'BU TARZ BENİM'i İZLİYOR

Bu Tarz Benim programını büyük bir ilgiyle izleyen Alemdar, Özlem'in yarışmadan elenmesi üzerine kanalı değiştiriyor. Yoksa Polat Alemdar, Özlem Özden'i mi destekliyordu. Diğer kanalda ise Survivor yarışması denk geliyor ve Polat, Turabi'yi desteklemek için SMS kullanıyor. Televizyon kanalları arasında zap yaparken son kez Adnan Oktar'ın programını izleyen Polat Alemdar, Adnan Okdar'ın esprisine oldukça olağan bir tepki veriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özlem Özden Adnan Oktar Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

amasyalimobilWeb@haberler.com:

Bu Biseymi sedat peker de mhp ye atıp tutuyooor

2
0
yanıtYanıtla
leventMobil-ANDROID:

tipini sev timin mali buyleleri yidiz oluyo ya ah bu siyaset iste pireyi deve yaoiyo

1
0
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Polat. Karizmayi. Cizdin. Sanada. Yakisti. Artik. Populerligin. Dibe. Vurdu. Yon. Degistirdin. Artik. Cok. Izlenmiyorsun. Otur. Bundan. Boyle. Istedigin. Programlari. Seyret.

1
0
yanıtYanıtla
Sivaslı Mobil-IOS:

Polat da bu programı izliyorsa vay haline .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title