Haberler

    8 aylık hamile Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu Kurt Efe'yi ziyarete gitti

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz gün oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftini, önceki akşam kaldıkları hastanede Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ziyaret etti. Karnı burnunda arkadaşı için hastaneye koşan Sinem Kobal, "Son aydayız her şey yolunda" dedi.

    Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer çifti geçen günlerde Kurt Efe adını verdikleri bebeklerine kavuştu. Çiftin yakın dostları Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, soluğu hastanede alarak Kurt Efe'yi görmeye gitti.

    "ÖNCE BİR KIVANÇ'I GÖRELİM"

    Doğacak ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan çift, gazetecilerin soruları üzerine "Arkadaşlar, önce bir Kıvanç'ı görelim. Sonra sizinle ilgilenelim. Gelelim konuşalım" dedi. 8 aylık hamile olan Sinem Kobal ise, "Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız. Her şey yolunda" diyerek hastaneye giriş yaptı.

    Kurt Efe'ye Ziyaret

    Kurt Efe'ye Ziyaret

    Kurt Efe'ye Ziyaret

    Kurt Efe'ye Ziyaret

    Kurt Efe'ye Ziyaret

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Sinem Kobal Haberler

    Bakmadan Geçme

    Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
    500

    Yorumlar (3)

    Ekin Gence:

    kadınlara iğrenç hallerini sergileme hastalığı geldi

    67
    198
    yanıtYanıtla
    Leda Gözübüyükoğlu:

    Hamile kalmak ve anne olmak bu dünyadaki kutsal şeylerden biridir. Sizi de aynı şekilde dünyaya getiren bir anneniz olduğunu hatırlamanızı tavsiye ederim..

    yanıt151
    yanıt21
    Abura Demirel:

    bizene hamile kadınlardan kiminle yatıp kalktıysan ! hz isa'nın babası yok hala analık kutsal görenler var saçmalık o zaman taşımasaydın

    4
    48
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title