Haberler

Kibariye'nin eşi, kızının para ödemeden koşarak kaçtığı kuaföre borcunu verdi

Güncelleme:

Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, "Ödemeyi annem yapacak" diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edilmişti. Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kuaför salonuna giderek, yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip kızının borcunu ödedi.

Şarkıcı Kibariye 12 Nisan Salı günü Ataşehir'deki kuaföre "Kaynaklarımı söktüreceğim. Kızım da gelecek" diyerek randevu aldı. Bir gün sonraki randevuya Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık tek başına geldi. Birgül Küçükbalçık'ın saçlarına bakım ve boya yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren işlemlerin tamamlanmasının ardından iddiaya göre, "Ödemeyi annem yapacak" diyerek ücret ödemeden koşarak uzaklaştı.

İŞ YERİ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLACAKLARINI SÖYLEDİ

İşyeri sahibi Fuat Tanış, ise yaşanan durumda mağdur olduklarını belirterek yaptığı açıklamada "Bütün arkadaşlarımız en güzel hizmeti verdiler. Böyle bir durumun olmasından dolayı biz de çok üzüldük. Yakıştıramadık şikayetçi olacağız" demişti.

Kibariye'nin eşi, kızının para ödemeden koşarak kaçtığı kuaföre borcunu verdiBirgül Küçükbalçık

KIZININ 2 BİN 500 TL'LİK ÜCRETİNİ ÖDEDİ

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın ücret ödemeden kuaförden kaçtığı iddiası üzerine çıkan haberleri sonrasında baba Ali Küçükbalçık işyeri sahibi ile iletişime geçti. Burada bir yanlış anlaşılma olduğunu, ödemeyi yapmak istediklerini söyledi. Öğleden sonra kuaföre giden Ali Küçükbalçık kızının 2 bin 500 liralık ücretini ödedi.

Kibariye'nin eşi, kızının para ödemeden koşarak kaçtığı kuaföre borcunu verdi

"OLAY TATLIYA BAĞLANDI"

İşyeri sahibi Fuat Tanış "2 gün önce talihsiz bir olayla karşınıza geldik. Kibariye hanımın eşi Ali beyin de böyle bir durumdan haberi yokmuş. Kendisi de haberlerde duymuş. Bu sabah geldi, ödemeyi yaptı. Böyle bir skandalla anılmaktan kendilerinin de çok üzgün olduklarını dile getirdiler. Neyse ki olay tatlıya bağlandı" diye konuştu.

Kibariye'nin eşi, kızının para ödemeden koşarak kaçtığı kuaföre borcunu verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ataşehir Kibariye Kuaför Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (5)

Ahmet :

Bunlardada kuaför hırsızlığı alışkanlık haline geldi romanliklari tutuyor

71
6
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

2500 Bende kacardim

36
4
yanıtYanıtla
Onur Tuna:

Ödemeyi yine eksik vermiş. Bir önceki haberde saç bakım işleminin toplam tutarı 4220 TL olduğu yazıyordu. Şimdi 2500 TL ödeme yapıyor. Yine olmadı.

20
7
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Haberlerde farklı tutardı 2500 TL için ne rezil ediyorsunuz kiboşu madem eski müşterin , bi o kadar bahşiş atıyordur zaten

3
20
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

REZİL ETMEDEN ÇÖZEBİLİRLERDİ ASLINDA ESKİ MÜŞTERİSİ ZATEN KİBARIYE İYİ BİR İNSAN SADECE KIZINI EGİTEMEMİŞ BİRAZ KÖTÜ DEYİM AMA MALESEF ÇİNGENE GİBİ YETİŞMİŞ

8
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title