Haberler

Kovulduğu Trabzonspor'a kırgın mı? Yılmaz Vural yıllar sonra konuştu

Güncelleme:

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan teknik direktör Yılmaz Vural, yıllar önce kovulduğu Trabzonspor'a kırgın olduğunu söyledi. Takım yöneticilerinin egolarından bahseden Vural, "Benim takımlardaki en büyük derdim yöneticilerin popülaritesinin takımın üstüne çıkması" dedi.

360 TV'de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, yıllar önce kovulduğu Trabzonspor hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"TAKIMDA BENİ İSTEMEDİKLERİNİ ÖĞRENİNCE HEMEN AYRILDIM"

"Trabzonspor'la nasıl böyle özdeşleştin?" sorusu üzerine konuşan Vural, "Ben olduğum dönem 9. hafta liderdik. Bir maç oldu Fenerbahçe bizi geçti. Sonra antrenmana başlayacağımız gün Özkan Sümer, 'Hocam seninle devam etmek istemiyorlar' dedi. Hemen görevden ayrıldım, nedenini sormadım bile. Giderken 2-3 kişi havalimanına kadar benimle gelerek gitmemi istemedi ama yöneticiler istediği için yapacak bir şey yoktu. Olsaydık o zamanlar şampiyon olabilirdik. İyi bir takımdı" dedi.

Kovulduğu Trabzonspor'a kırgın mı? Yılmaz Vural yıllar sonra konuştu

"YÖNETİCİLERDE EGO KAVGASI VAR"

Yöneticiler hakkında konuşan ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: "Futbolda yönetici arkadaşlar çok egolu. Benim takımlardaki en büyük derdim yöneticilerin popülaritesinin takımın üstüne çıkması. Bir ego kavgası var. Trabzonspor'da o dönem kaybetmeye tahammül yoktu, şimdilerde yumuşadılar. Benim dönemimde maç kaybettiğimizde taraftarın bize bir tepkisi olmuyordu. Bizim kaybımıza karşı da çok toleranslıydılar. 1997 yılında olmuştu bunlar, hala da üzülürüm."

"TRABZONSPOR'U SEVMEMEK MÜMKÜN MÜ?"

"En büyük aşkın olan Trabzonspor'a kırgınlığın var mı?" sorusuna üstü kapalı cevap veren Vural, "Aşk varsa kırgınlıkta vardır. Aşk değişken duyguların yaşandığı bir konudur. Bazen nefret edersin bazen de çok seversin. Trabzonspor'u sevmemek mümkün mü? Anadolu'yu temsil ediyor. 38 sene sonra başarısı geri döndü" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yılmaz Vural Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title