Haberler

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

Güncelleme:

Güzellik merkezinin Konya şubesinin açılışında protesto edilen Selin Ciğerci, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ciğerci, "Daha güçlüyüm ve dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda. Hepimizin bazı sınavları oluyor" dedi.

Kendi adını taşıyan güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, bayilik verdiği Konya şubesinin açılışında protesto edildi. Ciğerci'nin olduğu merkezin önüne gelen kalabalık bir grup, "Konya'dan defol" "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" diyerek bağırdı. Grup, olay yerine gelen polisler tarafından dağıtıldı.

"HEPİMİZİN SINAVLARI OLUYOR"

"Memleketim" dediği Konya'da uğradığı sözlü saldırı sonrası Instagram hesabından bir video yayınlayan Ciğerci, son durumu hakkında bilgi verdi. Yeni açılacak İzmir şubesi hakkında bilgi verdiği bir videonun devamında Konya'da yaşanan olaylara değinen Ciğerci, "Çok mutluyum, benden ne beklediğinizi biliyorum. Daha güçlüyüm ve dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda. Hepimizin bazı sınavları oluyor. Geliyor, geçiyor. Dünden itibaren gözlerim biraz şiş. Yeri geldiğinde onunla alakalı konuşacağım hiç merak etmeyin. Benim tek derdim istihdam sağlamak" ifadelerini kullandı.

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

"VAHİM OLAYDAN SONRA EVE DÖNDÜĞÜMDE AİLEM PERİŞAN HALDEYDİ"

Videonun ardından bir de yazılı açıklama yapan Selin Ciğerci, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. O anlardan aklımda kalan tek şey yanımdakileri koruyabilmek için çırpındığım. Teşekkürü borç bildiğim Konya Emniyet Müdürlüğünün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum. İkisi de 'gel bizimle yaşa biz seni her şeyden koruruz' diye yalvarıyorlardı. Annemin baygınlık geçirip babamı şeker komasına girmekten son anda kurtarılması da cabası."

"AĞLAMAKTAN KONUŞAMIYORUM"

Duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum ve olayları anlatmaya çalışırken ağlamaktan konuşamıyorum hala. Olay anından beri beni arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana yalnız olmadığımı hatırlatan, sayısız aileye istihdam sağlamaktan başka amacım olmadığımı görüp yanımda duran, destek olan herkesten Allah bin kere razı olsun. İnanıyorum ki sevgi ve hoşgörü dünyayı güzelleştirecek."

Ciğerci'nin paylaşımına Bartu Küçükçağlayan, Melek Mosso, Sinan Akçıl, Berfu Yenenler, Yasemin şefkatli ve Almeda Abazi'den destek yorumları yağdı.

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

ESKİ EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Selin Ciğerci'nin yaşadığı olay sonrası eski eşi Gökhan Çıra'dan da destek gecikmedi. Instagram hesabından eski eşine destek veren Çıra, "Böyle bir şeyi hiç kimsenin, hiçbir şehrin ne bu sözleri söylemeye hakkı nede de bu denli hareketler yapmaya hakkı vardır. Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu savunan da benim gözde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek bunu düşünmeden gerçi düşünmeye akılları olsa böyle bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun" dedi.

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

Konya'daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Ciğerci Sosyal Medya Konya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (12)

Deniz Özdemir :

Konya halkı din kullanilarak istismar edilen çocuklar içinde yaptınız mı bunun on mislini dokuldunuz mu sokaklara kapattırdıniz mi bu sömürünün yapıldığı oluşumları

135
129
yanıtYanıtla
ozer karatas:

laik okullarda da aynı şeyler oluyor ona ne demek lazım paşam onları da kapattıralım yanlışa yanlış denmesinmi

yanıt7
yanıt1
Bitlisli:

Bülent Ersoy’la boğazda iftar yapılır. Selin Ciğerci Konya’ya sokulmaz. Nasıl bir toplum ?

144
61
yanıtYanıtla
gökhan akgül:

DİNİ DEĞERLERİ ÖLDÜRDÜNÜZ. NE OLDUĞUNUZ BELLİ DEĞİL, NEYİNİZ VAR NEYİNİZ YOK ALIN GİDİN BU MİLLETİN YAKASINDAN. AVRUPA DA SİZİN GİBİLERDEN ÇOK ORAYA GİDİN.

155
42
yanıtYanıtla
Bilal Payzun:

Bülent ersoydan başla selin ciğerci ye kadar bütün ahlaksızların vatandaşlığını iptal edip lgbt nin merkezi avrupaya sınır dışı edin

117
57
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Öncelikle bütün sapiklari Arabistan'a yollayalim ve bunların üstünü hicbirsey olmamış gibi örten cahilleri sıra gelmez zaten başka birşeye maşallah bolca mevcut memlekette

yanıt31
yanıt76
erman genç :

Savunan kocası pardon okey arkadaşına bak sen,,,!

62
15
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Buram buram cehalet kokan canım insanlarım.

-6
64
yanıtYanıtla
Yazıkk:

Ayet var yawrucum insanların tepkisi senin belki uyanmaya vesile olur. Bu pislikden temize çıkarsın...

16
6
yanıtYanıtla
Hayri :

oradaki yerel idareciler de aynı kafada demekki bir kişi veya grubun başkasının ticaretine veya yaşamına engeller çıkartması tck ya göre suçtur dava açılıp 3-5 kişi yi ifadeye çağırsalar konu kapanır o zaman siz sokaklarda yarın bu tip insanların avına da çıkacaksınız

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title