Haberler

    Köfn'den Alkışlanacak Hareket

    Güncelleme:

    Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in oluşturduğu KÖFN grubu 'Bi' Tek Ben Anlarım' şarkılarıyla yıla damga vururken En Çok Çalan Şarkılar listesinde on altı hafta zirve kalarak büyük bir başarıya imza attı.

    Büyük bir hayran kitlesi edinen KÖFN grubu, 4 Ocak Çarşamba günü Türkiye'nin ünlü isimlerle canlı video görüşme hizmeti veren ilk platformu platofan üzerinden gerçekleşecek bir etkinlikte sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Etkinliğin ilk bölümünde konser verecek olan KÖFN hayranlarından gelen soruları da yanıtlayacak. Etkinliğin ikinci bölümünde 5 hayranıyla yüz yüze online görüşme yapacak olan grup üyeleri etkinliğe katılan 10 kişiye konser bileti hediye edecek ve şanslı bir hayranı da KÖFN'ün kulisine girme şansı yakalayacak. Etkinlikten elde edilen bir kısmı Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışlanacak.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Türkiye KÖFN Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title