Haberler

Klibindeki tabut sahnesinden etkilenen Kosova'nın Lady Gaga'sı Asya Gashi, Müslüman oldu

Güncelleme:

Kosova'nın 'Lady Gaga'sı olarak tanınan Asya Gashi, 'Dillere Düşmüşsün' şarkısının klibi için tabuta girmişti. Klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilenen şarkıcı, İslam'ı araştırmaya başladı ve Müslüman oldu.

Kosova'nın Lady Gaga'sı olarak bilinen Asya Gashi, iki yıl önce İstanbul'a yerleşmişti. Geçtiğimiz aylarda 'Dillere Düşmüşsün' adını verdiği şarkısı için kamera karşısına geçen Gashi, ırkçılığa karşı mesaj içeren klipte bir tabut içine girmişti. Hinduizme inanan Gashi, çekimler sırasında yaşadıklarından çok etkilendi. Ünlü sanatçı, İslam'ı araştırmaya başladı ve Müslüman oldu.

"KARANLIKTA KALMAK BENİ AYDINLIĞA GÖTÜRDÜ"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gashi, "İslamiyet'i seçtikten sonra manevi olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Çektiğim klipten sonra hayatımı çok sorguladım, o tabut içinde karanlıkta kalmak beni aydınlığa götürdü" dedi.

ÇEKİMLER 7 SAAT SÜRMÜŞTÜ

Öte yandan Asya Gashi'nin tabutlu çekimleri 7 saat sürmüştü. Daha önce ölülerin taşındığını öğrenen şarkıcı ürkmüş, panik atak geçirmişti.

İşte o klip çekiminden kareler;

Klibindeki tabut sahnesinden etkilenen Kosova'nın Lady Gaga'sı Asya Gashi, Müslüman oldu

Klibindeki tabut sahnesinden etkilenen Kosova'nın Lady Gaga'sı Asya Gashi, Müslüman oldu

Klibindeki tabut sahnesinden etkilenen Kosova'nın Lady Gaga'sı Asya Gashi, Müslüman oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lady Gaga Kosova Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (47)

DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Katranı kaynatsam olur mu şeker , nay nana, ninanay nay . Kendisi panik atak geçirmiş müslüman olmuş . bir gün bir daha geçirir bu sefer hiç bir şeye tapmaz .

6
27
yanıtYanıtla
vecihi:

katran misali çok kaynaman lazım, ölmeden önce ilahi aşk ile tanışırsan kurtulursun, ahirete eğer bu kafayla varırsan oraya vardıktan kelli kaynar kazandan bir daha zor çıkarsın

yanıt11
yanıt4
VECİHİYE CEVAP:

Vecihi sen onu bunu bırakta müslümanların haline bak bırak kurtulmayı kurtulamayacakları apacık ilahi aşkla tanıyanlar bir bakıver birbirlerini katlediyorlar terör içinde sen nerde yaşıyorsun sen asıl bu kafayla biat edip gidersen sorgulamadan iste simdi ahirette gidecegin yer besbelli

yanıt4
yanıt10
cvp:

birbirlerini katledenlerin MÜSLÜMAN olduklarını mı sanırsın

yanıt3
yanıt0
vatandaş:

İSLAM tek kurtuluş yoludur sorguladıkça batarsın bil hemi

yanıt3
yanıt3
nasreddin:

öyle sandığınız gibi, atak panik falan geçirmemiş sadece doğru yolu bulmuş, ne de güzel olmuş, ebedi azaptan kurtulmuş, İNŞALLAH İSLAM DİNİNİN gereklerini de yerine getirir cennete dahil olur, bir insan daha boşa yaşamaktan kurtuldu, huzuru ve mutluluğu buldu, ne kadar sevindirici güzel haber.

yanıt2
yanıt1
vecihi:

vecihiye cevap yazmışsın, yazdığını kendin de anlamamışsın, lain şeytanın peşine, son sürat takılmışsın.

yanıt2
yanıt0
Isabet:

Olmuş güzel bi haber bi gayrimüslimin Müslüman olması. Insallah muslumaniz diye geçinenler gibi yasamaz muslumanligi. Şartlarına uyar.Yoksa musluman olmak oyle kolay değil.Allah yardim etsin.

24
6
yanıtYanıtla
ABC:

Müslümanlıgın ne kolaylığı varmış müslüman müslümandan kaçıyor canını müslümandan kurtarmak için hristiyana be akilsiz cahil

yanıt7
yanıt29
ŞERAFETİN:

Müslümanların hali harap aklı olan Allahın verdiği aklı kullanırda bir bakar islami fobi dünyayı niye sardı diye

yanıt2
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title