Haberler

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

Güncelleme:

Hüsnü Şenlendirici'nin kendisi gibi klarnetçi olan oğlu Ergün Şenlendirici, bir süredir aşk yaşadığı Peri Özdolgun ile evlendi. Çiftin nikahı ise Şenlendirici'nin çiftliğinde kıyıldı.

Salgın nedeniyle kendi çiftliğinde karantinada olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, oğlu Ergün Şenlendiricioğlu'nu evlendirdi. Çiftin nikah törenlerine salgın nedeniyle sadece aileler katılabildi.

ÇİFTLİKTE NİKAH KIYDILAR

Oğlu ve gelininin nikah merasimlerinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Şenlendirici "Bir yastıkta bir ömür sürsün dilerim. Evimiz şenlendi" dedi. Mutlu haberi gören ünlü isimler ise Şenlendirici'nin paylaşımının altına tebrik ettikleri yorumlar yaptı. Ergün Şenlendirici ise eşiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yolumuz güzel, aydınlık olsun. İyi ki" notuyla yayınladı.

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAM SÜRÜYOR

Öte yandan Şenlendirici, 5 yıl önce doğup büyüdüğü Bergama ile komşu Kınık ilçesini birbirine bağlayan karayolunun kenarında 10 dönümlük bir çiftlik satın aldı. İçinde yüzme havuzu ve bir villanın da bulunduğu Bakırçay Ovası'nın ortasındaki çiftliğinde 4 yıldır klarnet kampları düzenleyen Şenlendirici, aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa bir yaşam sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Sosyal Medya Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (29)

Avni:

kim la bu glarnetci

15
17
yanıtYanıtla
1946:

You tubeye yaz Genç eskilerden

yanıt4
yanıt4
Üfürtür:

İyi üfler istenmi üüüffff

yanıt16
yanıt0
galarnet değil gırnata:

hadi bana eyvallah

yanıt1
yanıt0
Son istasyon:

Zaten boşanacaksınız, neden evlenirsiniz ki?

13
8
yanıtYanıtla
Sinan hoca:

Bizler kafir değiliz evlenmeden olmaz

yanıt3
yanıt1
Kabız MEMED.:

OĞLUM HÜSNÜ BARİ İNSANLARA Bİ FAYDAN OLSUN, GIRNATA İLE MİLLETİ " SAHURA" KALDIR ....

12
8
yanıtYanıtla
kamile:

çingene düğünü

7
5
yanıtYanıtla
Kamil:

Kamile ne geziyorsun lan burada.Git bulaşıkları yıka,çayı demle.5 şekerli çay kap getir.

yanıt10
yanıt0
ufffff:

o neydi ya...... çok fena koktu... ne yedun daaa... püffffg

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title