Haberler

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Güncelleme:

İlgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen, sosyal medya hesabından tesettüre girdiği anlara ait kamera arkası görüntüleri paylaştı.

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor.

İMAM NİKAHI KIYIP TESETTÜRE GİRDİ

Diziye son olarak Selin Türkmen'in canlandırdığı Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Dizinin o sahnesi sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Bu sahne için sosyal medyada; "Bu kadar da olmaz", "Artık çok sıktı", "Bu kadarı gerçekten fazla" gibi yorumlar yapıldı.

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

O sahnenin yankıları sürerken Selin Türkmen, TikTok hesabından tesettüre girdiği anlara ait kamera arkası görüntüleri paylaştı. Ekranda yayınlanmayan o görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberler.com / Salih Söğüt - Magazin

Selin Türkmen Sosyal Medya Televizyon Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Beşiktaşlı Genç:

Ahlak Örtüsü Olmayanı, Başörtüsü Dindar Yapmaz!

331
12
yanıtYanıtla
Bibi:

Cok dogru!

yanıt59
yanıt1
Canım Türkiyem:

Bibi, sen ALLAH'TAN iyi mi biliyorsun? Bilmiyorsan sus araştır. Kurana bak anlarsın. Bunlar hadiste giyinik çıplak diye geçenler gibi

yanıt6
yanıt1
Canım Türkiyem:

Yorumuma unlike yapan şahıs yada şahıslar, ALLAHIN gerçeğinden kaçamayacaksınız. Neyini beğenmiyorsunuz. Beğenmeseniz de o beğenmediğiniz şeriatle yargılanacaksınız AHİRETTE.

yanıt2
yanıt0
JY:

GENC KIZLARIMIZA KOTU BIR ORNEK

64
82
yanıtYanıtla
faruk :

kapalı hali çok klas ve güzel

86
45
yanıtYanıtla
Murat çıracı:

Bu diziyi yapanlar rayting uğruna diznin b... nu çıkardılar bakalım daha neler saçmalayacaklar. Ama bizim millet yiyor kimse seyretmese o zaman dizi kendine çeki düzen verir

90
14
yanıtYanıtla
Emirhan YILDIZ:

bu örtü şeklinin islamla alakası yok bu tarz örtünenlerinde

40
9
yanıtYanıtla
Bibi:

Sen cok biliyorsun, ne alaka

yanıt10
yanıt23
Canım Türkiyem:

Bibi, sen ALLAH'TAN iyi mi biliyorsun? Bilmiyorsan sus araştır. Kurana bak anlarsın. Bunlar hadiste giyinik çıplak diye geçenler gibi Tesettür ile ilgisi yok kesinlikle

yanıt3
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title